aazadraha مدیر عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 4941 عنوان حس ششم رنگ لباشم وشخصیتم میگی | مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 68 پست ؟ 1404/01/01 | 13:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sanaandsina عضویت: 1399/11/20 تعداد پست: 798 خیلی خیلی درست بود خیلی خیلی سردرگمم هستم من نه تورو میشناسم نه طرفتوولی بنظرم به حس درونیت اعتماد کن!ازش خوشت میاد ولی تا حالا شده احساس کنی نمیتونی بهش اعتماد کنی یا کاملا باهات صادق نیست؟( تو حرفاش یا حالا تو احساساتش) اره؟
dokhtarkhasteh عضویت: 1402/09/26 تعداد پست: 3043 هی اره خونسرده 🥲تغییر رفتارش یه خوب حس میگتی برای چیه ؟ با این ویژگیا شاید برای استفاده کردنه البته اینا همش حسیه ها نمیشه بطور قطعی گقت یک صلوات برام میفرستی ؟مرسی قشنگم🫀مجبور به ادامه دادن 🙃
aazadraha مدیر استارتر عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 4941 من نه تورو میشناسم نه طرفتوولی بنظرم به حس درونیت اعتماد کن!ازش خوشت میاد ولی تا حالا شده احساس کنی ... دقیقاااااا همینطوره حست خوبه اون چی بنظرت حداقل خوشش میاد؟
dokhtarkhasteh عضویت: 1402/09/26 تعداد پست: 3043 خلاصه کی جدا میشیم بنظرت ؟اسیب میبینم وعواقب بدی داره بنظرت ؟ چون خیلی احساسی هستی و حساس احتمالا اسیب میبینی از نظر روحی بعدم واسه تایم حدایی بستگی به خودت داره یک صلوات برام میفرستی ؟مرسی قشنگم🫀مجبور به ادامه دادن 🙃
aazadraha مدیر استارتر عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 4941 چون خیلی احساسی هستی و حساس احتمالا اسیب میبینی از نظر روحی بعدم واسه تایم حدایی بستگی به خودت داره چرا بستگی یه من ؟ اون چرا جدا نمیشع ؟
aazadraha مدیر استارتر عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 4941 من نه تورو میشناسم نه طرفتوولی بنظرم به حس درونیت اعتماد کن!ازش خوشت میاد ولی تا حالا شده احساس کنی ... حس درونیمم درست نیست والا همش نظراتم عوض میشه یا خیلی خوش بینم یا خیلی بدبین
dokhtarkhasteh عضویت: 1402/09/26 تعداد پست: 3043 رنگ لباسم و ماه تولدم اخه من حسه ششمی نیستم پاییزی هستی؟کلا ی رنگ نارنجی نمیدونم ماه تولدت یا تم لباسات یک صلوات برام میفرستی ؟مرسی قشنگم🫀مجبور به ادامه دادن 🙃
dokhtarkhasteh عضویت: 1402/09/26 تعداد پست: 3043 چرا بستگی یه من ؟ اون چرا جدا نمیشع ؟ اخه توباید ی حرکتی بزنی من حس میکنم کلا تفریحی براش یک صلوات برام میفرستی ؟مرسی قشنگم🫀مجبور به ادامه دادن 🙃
sanaandsina عضویت: 1399/11/20 تعداد پست: 798 دقیقاااااا همینطوره حست خوبه اون چی بنظرت حداقل خوشش میاد؟ من حس خوبی به طرف ندارمچند وقته میبینی طرفو؟ چقدر از هم شناخت دارید؟
aazadraha مدیر استارتر عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 4941 اخه توباید ی حرکتی بزنی من حس میکنم کلا تفریحی براش اره درسته منکه میژنم یه چیز خوب میگه بعذ نمیتونم وپشبمون میشم ، خب درسته دیگع تفریح هم لازمه حتما براش 😂ای ممنون اژ کمکت🤍کلا نمیدونم دارم چ غلطی میگنم بازندگی 😂
aazadraha مدیر استارتر عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 4941 من حس خوبی به طرف ندارمچند وقته میبینی طرفو؟ چقدر از هم شناخت دارید؟ زیاد ن کم از شخصیت اون میگی ؟من چطوریم از نظرش؟
snowdrop_flower عضویت: 1403/03/27 تعداد پست: 2459 اخه من حسه ششمی نیستم پاییزی هستی؟کلا ی رنگ نارنجی نمیدونم ماه تولدت یا تم لباسات ایول درست بود، به نظرت اسم کسی که دوسش دارم چیه؟ بهش میرسم؟
dokhtarkhasteh عضویت: 1402/09/26 تعداد پست: 3043 اره درسته منکه میژنم یه چیز خوب میگه بعذ نمیتونم وپشبمون میشم ، خب درسته دیگع تفریح هم لازمه حتما بر ... ❤️🌱هواستو جمع کن ازین رابطه بیا بیرون من حسم و گفتم خودتو نابود نکن برای این ادم یک صلوات برام میفرستی ؟مرسی قشنگم🫀مجبور به ادامه دادن 🙃
dokhtarkhasteh عضویت: 1402/09/26 تعداد پست: 3043 ایول درست بود، به نظرت اسم کسی که دوسش دارم چیه؟ بهش میرسم؟ ❤️🙃اولش م یا س هست ؟نمیدونم حسم درسته یا نه ولی باید خیلی قوی باشی یک صلوات برام میفرستی ؟مرسی قشنگم🫀مجبور به ادامه دادن 🙃