2777
2789

چتد روز پیش یه متن بلند بالا گذاشتم که فقط تکلیف تون بوسیدن پدر و مادرتون باشه و تفریح و شادی و اینا بعد دیدم دانش اموزه پیام داده که خانم تکالیف ما چیه 🥴🥴😏😏من یه ماهه دارم میگم کلا با تکلیف نوروزی مخالفم هیچوقت ندادم 😕یعنی واقعت متوجه نمیشن ؟ اخه دوازده سالشونم هس اول ابتدایی نیستن که معنی حرفو متوجه نشن 😔😭😭

بهش تکلیف بگو😂😂

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

یک مقدار تکلیف و تمرین بده بگو اختیاری هست. چون بعد ۱۵،۱۶ روز بیان مدرسه هیچی نخونده باشند یک هفته باید برازی براشون تمرین و تکرار تا یادشون بیاد همه چی

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

😂😂😂درکشون کن لابد معلم های قبلیشون عزرائیل بوده تو فرشته ای ندیدن تا الان

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن 

یک مقدار تکلیف و تمرین بده بگو اختیاری هست. چون بعد ۱۵،۱۶ روز بیان مدرسه هیچی نخونده باشند یک هفته ب ...

اموزش و پرورش کلا تکلیف امسال ممنوع کرده گلم حتی گفته با مدارسی که تکلیف نوروز بدن برخورد میشه خودشون صریحا اعلام کردن دیگه

خانوادشون هم همش تکلیف عید داشتند تعجب میکنن میگن بچه مگه تو تکلیف عیدی نداری😂😂

ما دهه شصتی ها پیک نوروزی همه کیف و لذت ۱۳ رپز عید رو از دماغمون در می آورد. کوفتمون میشد همه چی، غروب ۱۳ به در روز عزای ما بود یکی تو سر خودمون میزدیم یکی تو سر پیک تا کامل بشه، دردش این بود تا یکهفته بعد عید تو مدرسه معلم پیک نوروزی حل میکرد و روز ۱۴ فروردین هم با خودکار قرمز میومد چک میکرد کی نوشته کی ننوشته. همیشه برام سوال بود اونایی که پیک شون کامله کی مینویسن؟ عید دیدنی نمیرن؟ مهمون نمیاد خونشون؟ بازی نمیکنند؟

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃