2777
2789
عنوان

چه سشواری بگیرم❓

208 بازدید | 11 پست

بچه ها من موهام صافه کلا میخوام حالت بگیره مثلا مدل پرده ای پنجره ای چیه کوتاه کنم بعدش حالت و فرم بدم خصوصا قسمت جلو چند دسته بیارم جلو مقنعه و روسری. 

منظورم چجوری برسونم میخوام پیچش داشته باشه فر درشت اینجور چیزی. 

میشه راهنمایی کنید؟

🎁😍💋💌🌹♥️🍫🧸

خو سشوار صاف می‌کنه اگه میخوای فر کنی فرکن بخری

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خو سشوار صاف می‌کنه اگه میخوای فر کنی فرکن بخری

نگاه منظورم بد میگم شاید همین فرکن چیه توضیح میدی ؟ یه سشوارا هست سرش شونه است مثله مو رو میگره میپیچه اسمش نمیدونم فقط 

🎁😍💋💌🌹♥️🍫🧸

سرچ کن شکلش میاد ی برس پیچ که سشوارم هست فرض کن با اون برسه حالت میدید به موهات هم آسیب نمیزنه

مرسی عزیزم دیدم همینا منظورمه خوب در میاره کار رو؟

🎁😍💋💌🌹♥️🍫🧸

نگاه منظورم بد میگم شاید همین فرکن چیه توضیح میدی ؟ یه سشوارا هست سرش شونه است مثله مو رو میگره میپی ...

خو همون ی تیکه مو درمیاریی فر می‌کنی باهاش فرکن   شاید منظورت ویو مو موها رو رو موج دار میکنه

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

خو همون ی تیکه مو درمیاریی فر می‌کنی باهاش فرکن شاید منظورت ویو مو موها رو رو موج دار میکنه

یه توضیحی میدی چیه ویو مو ؟ میخوام هم چیزی باشه بعد حموم موهام خشک کنم هم حالت 

🎁😍💋💌🌹♥️🍫🧸

یه توضیحی میدی چیه ویو مو ؟ میخوام هم چیزی باشه بعد حموم موهام خشک کنم هم حالت

ویو مو ی دستگاه اتو مو ولی موهارو موج دار می‌کنه.  خشک کنی همون سشوار خوبه فر کنی فرکن اون کاربر گفت دستگاهش فرق میکنه