معشوقهzیبا مدیر عضویت: 1400/11/27 تعداد پست: 24123 عنوان کیا دوستدارن آموزش کوفته تبریزی باتمام نکاتش رو بگم بدون اینکه وابره | مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 29 پست اینم تصویرش الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲 1404/01/01 | 11:47 7 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
معشوقهzیبا مدیر استارتر عضویت: 1400/11/27 تعداد پست: 24123 بگو گلم ولی من کلا کوفته تبریزی دوست ندارم فدات گاهی برای تنوع خوبه یا وقتی مهمون داری گزینه خوبیه الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
معشوقهzیبا مدیر استارتر عضویت: 1400/11/27 تعداد پست: 24123 کوفته تبریزی دوست ندارم کوفته اصفهان و تهران خوشمزه است البته به سلیقه من اینم خیلی فرقی باکوفته تهران نداره فقط کوفته تهرانو گرد نمیکنن دیگه بیضی درست میکنن الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
معشوقهzیبا مدیر استارتر عضویت: 1400/11/27 تعداد پست: 24123 گذاشتی منم لایک کن سلام عزیزم خوش اومدی الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
پشمک_حاج_عبدلله عضویت: 1397/12/29 تعداد پست: 4467 کوفته تبریزی دوست ندارم کوفته اصفهان و تهران خوشمزه است البته به سلیقه من چه فرقی دارن تمام دین من استوار ماندن و به هر بادی به باد نرفتن است
مغرورباش عضویت: 1399/01/11 تعداد پست: 8380 این دستور برای ۶ تا ۸ کوفته درشته میتونی درست کنی ۴ تاشو بپزی بقیشو فریز کن خام فریز کن و تو پلاستیک ... برنجوولپه کامل بپزه؟
معشوقهzیبا مدیر استارتر عضویت: 1400/11/27 تعداد پست: 24123 برنجوولپه کامل بپزه؟ نه عزیزم توضیح دادم ۹۰ درصد بپزه کافیهمثل حالتی که همیشه برنج میجوشونی که ابکش کنی دم کنی برنجت موقع آبکش کردن با ناخن فشار بدی له میشه مغزش خامه اونجوری باشه بردارکامل بپزی خمیر میشه کوفته هات حساب میشن الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
هییییییییییچ عضویت: 1401/11/13 تعداد پست: 4426 سلام خوش اومدی عزیزم ممنون عزیزم کپی کردم بپزم 😘🥰 زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند
پسرفندوقیم عضویت: 1403/01/04 تعداد پست: 7357 نکاتاولا اصلا ازگوشت گوسفندی استفاده نکنینچون گوشت گوسفندی جمع میشه موقع پخت کوچیک میشه و این خودش ب ... دست گلت درد نکنه خوشگلم فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️
نفسمان عضویت: 1401/03/29 تعداد پست: 5273 چه فرقی دارن کوفته تبریز بلغور نداره چون اسی تو رسپی ننوشته بود
chaydarchin عضویت: 1400/03/15 تعداد پست: 3914 تو تبریز کوفته گرفتم موی دراااااز توش بود هم آبروم جلو مهمونام رفت هم کلا دیگه حالم از کوفتهشون بهم خورد اسمش میاد اعصابم خورد میشه
معشوقهzیبا مدیر استارتر عضویت: 1400/11/27 تعداد پست: 24123 ممنون عزیزم کپی کردم بپزم 😘🥰 خواهش میکنم عزیزم الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
معشوقهzیبا مدیر استارتر عضویت: 1400/11/27 تعداد پست: 24123 دست گلت درد نکنه خوشگلم قربونت برم من الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
معشوقهzیبا مدیر استارتر عضویت: 1400/11/27 تعداد پست: 24123 تو تبریز کوفته گرفتم موی دراااااز توش بود هم آبروم جلو مهمونام رفت هم کلا دیگه حالم از کوفتهشون بهم ... الهی بگردم عزیزم چه خاطره بدی شده براتآدم خودش توخونه بپزه خیلی سالم تر درمیاره والا بیرون اصلا مشخص نیست چی میریزن الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
پشمک_حاج_عبدلله عضویت: 1397/12/29 تعداد پست: 4467 کوفته تبریز بلغور نداره چون اسی تو رسپی ننوشته بود وا مگه کوفته بلغور داره تمام دین من استوار ماندن و به هر بادی به باد نرفتن است
نفسمان عضویت: 1401/03/29 تعداد پست: 5273 وا مگه کوفته بلغور داره مامانم میزنه همه این مواد که اسی گفت +بلغورشاید من درآوردی درست میکنه 🤓ولی خیلی خوشمزه میشه