2777
2789
عنوان

بابام قلبش درد میکنه😭😭😭میترسم توروخدا کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 463 بازدید | 31 پست
اره زیادی الان باز ی مدتیه زدم تو خط فوبیای سرطان انواع ‌واقسام سرطان تو گوگل سرچ میکنم

من ترس سرطان خال دارم آخه همش دارم خال درمیارم خال هام تغییر شکل میدن گاهی محو و کلا تموم میشن 

با من از کنکور و نهایی حرف نزن من سر نهاییام این میومد تو ذهنم: + به من میگن بتمنی✨دل نمیدم سرسری✨با لباسای بق بقی🤧😂دل میبرم از هرکسی✨دخترمووووو ناز پری✨ اسمت چیه؟؟؟ گلپری🙋🏻‍♀️✨                                                                  نی نی یار عزیزم میشه بفرمایی چرا تاپیکای من در لحظه نمیان و باید منتظر بمونم تا منتشر شود؟ میفرمایید چرا کامنتای من تو هر تاپیکی ارسال نمیشن و نیم ساعت بابد منتظر بمونم تا منتشر شود/:💔🤲🏻

بیشتر ببینید

سلام خوبی تو اینستا یه کلیپ دیده بودم  پیجش دکتر سوزنچی هست  برو تو پیجش  درمان همه چیا رو میگه و گذاشته همشم سنتی و بدون یه دونه دارو شیمیایی ها و.... حتما برو ببین برای باز کردن رگای قلب و اینا گذاشته حتما الان برو 

ای خدای مهربان فریاد رَس ، تا نخواهی تو نخواهد هیچ‌کس 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .