2777
2789
عنوان

تاپیک آشنایی با علائم ظهور و ختم صلوات برای آقا💚

| مشاهده متن کامل بحث + 8298 بازدید | 877 پست

مرسی بابت زحماتت انشالله از یاران باشیم در ظهور

چت با دختری که بجای همت برای مفید بودن تاپیک حس ششم و شوهر میخوام میزنه کنسله. زن متاهل که دنبال عشق ممنوعست داخل اصلا ادم حساب نمیکنم.43سالمه هستم  لیسانس هتلداری بعلاوه لیسانس المانی. ارشد المانی و بعلاوه انگلیسی. دکترا مدیریت جهانگردی. سابقه کاری حدودا 15 سال. استعفا دادم. قصد ازدواج هم ندارم و هرگز نداشتم دلیلش براتون خیلی خیلی غیر قابل درکه ولی مینویسم ازدواج امری نیست که به صلاح من باشه ... خلاصه تر میشه اینکه باطن زندگیم خودمو کشته ظاهرش بقیه رو 

بیشتر ببینید

السلام علیک یاحضرت مهدی عج 💚

سلام .ان شاالله ظهور نزدیک هست. و ان شاالله به زودی اتفاق بیفته. به فرمایش خود امام زمان عج برای ظهور حضرت خدا رو به حق عمه جانشون حضرت زینب س وخون‌گلوی حضرت علی اصغر ع قسم بدین و مکرر بگین اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س.اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت علی اصغر ع 

الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم. عزیزان هر کار خیری میکنین ب نیت ظهور حضرت باشه. شک نکنین امام زمان عج زیر دین کسی نمیمونن و چندین برابر دعاگوتون هستن.

در مواقع سختی یا صاحب ادرکنی یا صاحب الزمان اَغِثنی زیاد بگین. روزانه حتما چنددقیقه درد دل کنین باحضرت. شب و روز بهشون سلام‌کنین و باهاشون صحبت کنین. راه سعادت هستن.امام الان ماایشون هستن. بهشون متوسل شین.مثل یک‌ پدر مهربان دعاگوتون هستن. ب اطرافیانتون راجع ب  امام زمان عج بگین و بخواین برای ظهور مضطرانه دعا کنن.سوره توحید هدیه کنین بهشون. سوره یس  و سوره حمد وتوحید و اگه مقدور بود ۵۰۰ صلوات یا هرچند تا صلوات هدیه کنین ب پدر ومادر گرامیشون امام حسن عسکری ع وحضرت نرجس خاتون س.  عاقبت بخیر باشین ان شاالله.

اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س به حق حضرت علی اصغر ع الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙 السلام علیک یا مولا جانم حضرت مهدی عج💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙 باافتخار شیعه مولا مرتضی علی ع هستم💙خدایاهزاران مرتبه شکر بابت داشتن مولا جانمون حضرت علی ع💙                                                                                            ♦️جسارتابه هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمیکنم♦️

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ظهور نزدیکه؟خسته شدم

آره🌸 آقا امام زمان علیه السلام تو تشرفات آدمای پاک فرمودن ظهور من نزدیکه انشاءالله، دعا کنین🌸🌸🌸 تو زندگی پس از زندگی هم من بعضیا با توجه به چیزایی که ازش آگاه شدن گفتن که انشاءالله ظهور نزدیکه😍

السلام علیک یا قائم آل محمد♡🌸 اگه در مورد آقا امام زمان سوال داری ازم بپرس🌸 اللهم به حق الحسین عجل لولیک الفرج🌸 🌼 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌼 ‌
۱۰۰التماس دعا

الهی به دعای آقا امام زمان علیه السلام حاجت روا بشی قشنگم🌸 محتاج دعا🌸

السلام علیک یا قائم آل محمد♡🌸 اگه در مورد آقا امام زمان سوال داری ازم بپرس🌸 اللهم به حق الحسین عجل لولیک الفرج🌸 🌼 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌼 ‌
خیلی ممنون عزيزم، خیلی منتظر این تاپیک بودم . عالی بود.

خیلی خوشحالم که تونستم دل منتظرای آقا رو شاد کنم😍 ممنون که اینقدر با انرژی و مهربونی😍 الهی به دعای آقا امام زمان علیه السلام حاجت روا شی💚

مرسی بابت زحماتت انشالله از یاران باشیم در ظهور

چه زحمتی قربونت برم، همش نوکری برا آقاست💚 الهی آمین😍 الهی شما هم به دعای آقا امام زمان علیه السلام حاجت روا بشین🌸

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚