2777
2789
عنوان

مامانم به همه گفت من قرص اعصاب میخورم

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 30 پست
مطلبی که، ماجرایی که مالِ منه، هرگز دوست ندارم هیچکس بدونه. مادر و پدر اجازه ندارن مسائل منو برن بگن ...

یه مدت خوبن مهربونن کمکت میکنن توهم میگی بگم بهشون کمکم کنن چه عالی ک درکم میکنن ، من مستقل نیستم وابستم بهشون از نظر مالی مامان بابام تو اتاقم میرن میان حریم خصوصی نداریم اصلا یهو میبینی یه روز یه جوری از پشت خنجر میخوری که تا یه ماه فلجی و باید جدا وقت بگیری تراپی که اونو حل کنی

تاپیکتو خوندم منم افسردگی و اضطراب داشتم به غیر ocd-adhdروانپزشکم برام فلوکستین و اسنترا چند تا قرص ...

من همه اون کارارو کردم ولی حال بدم همیشه غلبه میکرد تا این که دیگه رفتم سراغ دارو

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

زخم زبون نخوردی ببینی چطوریه طرد نشدی تنها نشدی

هرکی درگیر این بیماری باشه اطرافیان همه اینجوری باهاش رفتار میکنن 

منم اینجوری بودم به جا اینکه کمکم کنن حالم خوب بشه بدترم کردن تو اوج این بیماری عوضی حرفایی میشنیدم که هرکی جا من بود ..... اما جنگیدم  

اخرش گفتم درک

خودم و با کمک دکترم خودمو خوب کردم حتی  دکترمم فقط حرف میزد اونم میگفت باید خودت بخای خوب بشی ...

خودم خواستم خوب شدم تو ام بخا

گور بابای مردم

تحمل کن حال بدتو

تموم میشه میره

فقط تحمل کن 

تو ام عزیزم تحمل کن بخدا خوب میشی من خوب شدم تو ام خوب میشی

فقط تحمل کن این حال بدو 

فقط تحمل:)))بخدا خودش میره

بعد میگی افرین به خودم چه تحملی داشتما چقد قوی بودم که تونسم/ به خودت افتخار میکنی

باشه عزیزم؟؟؟

از ته ته ته ته ته ته ته ته ته قلبم برات دعا میکنم به مرور زمان انقدر از نظر ذهنی توانمند بشی و انقدر خدا بهت نعمت بده که بتونی تمام داروهاتو برای همیشه بذاری کنار ، یه یاسین پیش من هدیه داری الان وضو میگیرم به نیتت میخونم 

اگه میشه توام دعا کن خواهرک من کامل خوب بشه و نرمال و راحت (بدون دارو ) زندگی شاد داشته باشه و حال روح و روانش خوب و آروم باشه ، الهی آمییین♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

خیلی بده نمیبایس بگه پسفردا میگن مشکل اعصاب داره 

اگخ مجردی برات بده اگ متاهلی ک هیچی

الانم بهش بگو دکتر گفته قطعش کن ولی یواشکی بخور

هرچند بازم جایی بره میگه قبلا قرص میخورده

دختر منم یه مدت مصرف می‌کرد دوره داره دیگه چیز خاصی نیست دیگه الان دیدگاه‌ها عوض شده

بخدا داداش من دکترای برق داره مسخرم میکنه  مردم ما حالا حالا ها مونده به این درک و شعور برسن که این چیزا وجود داره و طبیعیه صد سال از دنیا عقبیم 

خیلی بده نمیبایس بگه پسفردا میگن مشکل اعصاب داره اگخ مجردی برات بده اگ متاهلی ک هیچیالانم بهش بگو دک ...

مجردم و یدونه هم خواستگار نداشتم بعد میگن حرف خودکشی نزن خدا قهرش میاد به چه امیدی زندگی کنم تو این جهنم 

مجردم و یدونه هم خواستگار نداشتم بعد میگن حرف خودکشی نزن خدا قهرش میاد به چه امیدی زندگی کنم تو این ...

سرکار میری؟

برو سرکار جایی ک حالتو خوب کنه مثل گل فروشی ک اعصابتو اروم میکنه یا فروش لوازم ارایش و 

این چیزایی ک بهت انرژی مثبت بده

برو سرکار سرگرم باشی

خونه بمونی بدتر میشی

عزیزم اینایی ک میگن قرص خوردن مشکلی نیست و فلان و مردم چیزی نمیگن ب حرفاشون توجه نکن چون چ بخای چ نخای مردم بفهمن قرص اعصاب میخوری بالاخره کمی حرف پشتت هست

سعی کن ب خانوادت بگی دیگ نمیخوری و قطع شده خودتم تلاش کنی حالت خوب بشه و نیاز ب قرص اعصاب نداشته باشی