2777
2789
عنوان

عاشق شوهرمم بخاطر همین اخلاقش

| مشاهده متن کامل بحث + 837 بازدید | 33 پست
اتفاقا برعکس ما الان نزدیک 7 ساله ازدواج کردیم این نوع احترام های شوهرم باعث شده همه بدونن شوهرم همه ...

ن گلم بینتون که خراب نمیشه

ولی باعث دشمنی و حسادت ناخودآگاه خانوادش ب شما میشه

همسرت میادتعریف میکنه؟؟؟واضح تر بنویسم یعنی ایشون میگه مادرم درموردت اینو گفت،زن عموم این حرف رو زد ...

ن 

من ازش میپرسم 😂😂😂

اتفاقا خیلی دهنش صفت و محکه 20 بار ازش میگرسم فلانی چیزی نگفت تا ب زور بروز بده و از بین حرفاش بفهمم چه خبر بوده

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

بمونید برای هم...نی نی تون هم ان شالله سالم بغل کنید

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

ن من ازش میپرسم 😂😂😂اتفاقا خیلی دهنش صفت و محکه 20 بار ازش میگرسم فلانی چیزی نگفت تا ب زور بروز بد ...

چس چطور انقد واضح در مورد سوال اونا و جواب این در جریانی !!!

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
زنعمو بیچاره که چیزی نگفته از روی دلسوزی نظر داده وگرنه میتونست بیخیال باشه و اصلا اهمیت نده

این همش میخاد ادای این ادما رو بلده ک همه چی سرش میشه 

بخاطر ابله مرغون من مجبور بودم دخترمم رو تو روز سه بار چهار بار ببرم حموم 

چون بدنش میسوخت و بعدش براش گماد میزدم بعد گفته بود ن حموم نبره خیلی بده حموم و باید بهش شیر و کره بده 

درصورتی ک طبع ابله گرمه و باید سردی داد ب بچه

همسرتون با این کار باعث میشن خانواده از چشم شما ببینن 

یا از شما دور بشن 

این برای شما جالب نیست گل 

زن عمو بنده خدا حرفی نزدن که 

شما باید بهتر مدیریت کنین 

از بعضی کاربرا یه رفتارایی میبینم که ..❌خب دلایل متفاوته 👈نیاز به دیده شدن 👈نیاز به تایید دیگران 👈عدم اعتماد بنفس 👈حسادت و..❌❌لا به لای همه این خودخواهی ها یادمون باشه دلی رو نشکونیم ❌چون عقاید ،لایف استایل، نوع پوشش، طرز تفکر،حتی پروفایل،،،دیگری و نمیپسندیم❌اجازه نداریم دل کسی رو بشکونیم ❌ما نمیدونیم چقدر زندگی به دیگری سخت گرفته ❌👈سخت ترش نکنیم ♥تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

بیشتر ببینید
چس چطور انقد واضح در مورد سوال اونا و جواب این در جریانی !!!

بچه های زن عمو هم ابله گرفته بود 

گفتم اونا خوب شدن 

گفت اره

بعد گفت زن عموم گفته باید بهش شیر و کره محلی بدی 

زیادم حموم نبریش 

گفتم وا طبع ابله ک گرمه چطور این حرفو زده 

گفت منم همونجا بهش گفتم خود خانومم بهتر از صدتا دکتر بلده 

اوکی شد یا بازم بیشتر توضیح بدم