2777
2789
عنوان

شوهرم میگه نمیخوامت ولی خودت برو طلاق بگیر

| مشاهده متن کامل بحث + 1941 بازدید | 93 پست
بچه ام ناخواسته شد 🥺

اللهی عزیزم خدا برات حفظش کنه

سعی کن هوای اونو داشته باشیش از خودت جداش نکنی

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین جوری رفتار میکنه که حتی بچمم خیلی سمت باباش نمیره کلا چسبیده به من

از یه مشاور متخصص کمک بگیر فایده نداره اینطوری

الان بچه اس بزرگتر شه خیلی عذاب میکشه بابای دوستاشو ببینه

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

از یه مشاور متخصص کمک بگیر فایده نداره اینطوریالان بچه اس بزرگتر شه خیلی عذاب میکشه بابای دوستاشو بب ...

قبل بچه که خواستیم جدا شیم و من رفتم خونه بابام شرط برگشتم به زندگی مشاوره بود و اومد الان بعید میدونم بیاد مشاوره

قبل بچه که خواستیم جدا شیم و من رفتم خونه بابام شرط برگشتم به زندگی مشاوره بود و اومد الان بعید میدو ...

نه اون که نمیاد ولی خودت رو میگم

بری مشاوره راهنمایی بگیری که با رابطه ات و کارای همسرت چطوری باید مواجهه داشته باشی

اخه اینطوری هم که بگذره همش ارزش خودت میاد پایین

اره حق با توئه باید برم وگرنه انقد که تو خودم میریزم افسرده میشم

اره بخاطر بچه ات هم سعی کن زندگی خوبی براش درست کنی

قابل توجه خانمای جداشده همراه بچه ک میرن با پسر محرد ازدواج میکنن و تتزه از کارشون دفاع هم میکنن

اولا بچه حاصل همین ازدواجمه و ثانیا به انسانیت طرف مقابل بستگی داره، خانمی که ازدواج مجدد داره که اژدها دو سر نیست که اتفاقا این خانم ها خییییییلی بساز تر هستند 

حرفاشو بی جواب نمیذارم اون موقع ام خواستم جدا شم خانوادم حامی نشدن دروغ چرا ترسیدم از اینکه دوباره ا ...

طلاق شاید سخت باشه اما سخت تر از اینکه همبشه تنت بلرزه یکی نمیخوادت و سر و گوشش میجنبه نیست

فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40