2777
2789

سلام پیش یه متخصص مغزواعصاب ببرین نوار مغز بگیره یا بگید کدوم شهرین لیست نماینده های طب اسلامی شهرتون بفرستم دوست داشتین باهاشون مشورت کنین شاید خودشونم بگن اول چکاپ برین بعد دارو و راهکار طب اسلامی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام پیش یه متخصص مغزواعصاب ببرین نوار مغز بگیره یا بگید کدوم شهرین لیست نماینده های طب اسلامی شهرتو ...

شیراز هستم . دکتر هم بردم هنوز جواب درستی نگرفتم متاسفانه 

و هیچوقت به حرف یه دکتر اکتفا نکنین

بعضی دکترا تشخیصشون اشتباهه

اگه تهران یا یزد و شیرازین که خوبه ولی اگه شهرستانهای هستین که از نظر امکانات پزشکی ضعیفترن یکی از این شهرا برین پیش یه دکتر عالی 

شایدم کلا با تاخیر کار انجام میده وقتی همه چی اکیه یعنی سالمه دیگه   ازمایش های مختلف  انجام بدین  شاید یه مشکل ژنتیکی نادر باشه ولی به نظرم اگه داره پیشرفت میکنه یعنی اکیه

خداهست  خیلیم هست بسیار نزدیک نزدیکتر از رگ گردن 
و هیچوقت به حرف یه دکتر اکتفا نکنینبعضی دکترا تشخیصشون اشتباههاگه تهران یا یزد و شیرازین که خوبه ولی ...

مرسی از نظرتون همه جا رفتم . شانس منه تا حالا کسی این مدلی ندیدم 

شیراز هستم . دکتر هم بردم هنوز جواب درستی نگرفتم متاسفانه

شیراز لیست نماینده های شهرتون از رو پی دی اف میفرستم ولی شنیده ی کسی رو ندارم که بگن فلان نماینده عالیه و حتما هست اما من نمیشناسم.....اما اصفهان حاج اقا باقری شنیدم و چندنفرم میشناسم درمان شدن و راضی بودن

تهرانم استاد علیزاده و دکتر اراسته( ایشون پزشکه و طب اسلامی هم طبابت میکنه و تلفنی هم ویزیت میکنه میتونین تلفنی نسخه بگیرین دارو از نمایندگی شهرتون تهیه کنین)

مشهدم اقای مشکوری و محمدعلی تبریزیان

شایدم کلا با تاخیر کار انجام میده وقتی همه چی اکیه یعنی سالمه دیگه ازمایش های مختلف انجام بدین ش ...

راستش روزای اول مکیدن ضعیف داشت بعد درست گردن نگرفت کنترل دست هاش ضعیفه و هنوز یکم رفلکس داره خیلی دکتر بردمش هر متخصصی یه چیز میگه