_قلب_یخی_ مدیر عضویت: 1399/10/16 تعداد پست: 6098 عنوان بشوهرم گفتم | مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 20 پست گفتم ۲ونیم بده ی لباس برا عروسی داداشت بگیرم گفتم برا عروسی ۴ ۵ دست لباس میخام کم کم بگیرم یدفعه ای یجا سنگین میشه میگه نمیخاد دم عروسی میرسم ی دست میگیری بسه واااای من چقد دق کردم از دست این البته کاش فقط همین بودا من هر روزم غصه خوردنه اَللهُمَّ صَلِ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَعَجِل فَرَجَهُم 1404/01/01 | 04:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آغوش_شب_پناه_من_ عضویت: 1403/08/03 تعداد پست: 1176 میگه نه یه دست بسه کلی اعصابم خورد شده سر اون دیگه خواهر شوهرم ک زیادی خسیسه میگه مجبوریم باید بگیری ... خب بخر دیگه چاره ای نیس تو مثل پیچک اومدی که دور من زندگیم بگردی &دارم باهات جوونه میزنم رشد میکنم 💞
_قلب_یخی_ مدیر استارتر عضویت: 1399/10/16 تعداد پست: 6098 خب راست میگه نهایت دو تا یعنی چنتا مراسمو لباس تکراری بپوشم اَللهُمَّ صَلِ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَعَجِل فَرَجَهُم
گلابتونسابق عضویت: 1402/08/26 تعداد پست: 297 اره دیگه بعد عید فطر میخایم عیدی ببریم ی لباس برا اون میخام بعد تالار نیست عروسی یه شبه بشه رولباسی ... عجب بیچاره بعضی مردها
rozhena عضویت: 1399/09/14 تعداد پست: 5085 اره دیگه بعد عید فطر میخایم عیدی ببریم ی لباس برا اون میخام بعد تالار نیست عروسی یه شبه بشه رولباسی ... صبح حنابندون و پاتختی هم شما لبلس مجلسی جدا میخای؟ این دوتا ک اصلا واجب نیست چ اشکالی داره لباس قبلی بپوشی حتما ک نباید جدید باشع بقول دوستم دونفر دیگ عروسی میکنن عشقو حال میکنن خرجش گردن ما😂 شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟ روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی لطفا لایک نکنید
rozhena عضویت: 1399/09/14 تعداد پست: 5085 عجب بیچاره بعضی مردها اره واقعا دلم براش سوختخود عروسم هرمراسمش ی لباس نمیگیره بخدا شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟ روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی لطفا لایک نکنید