2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اون امد بهم پیشنهاد داد قرار بود مادرش رو ببینم هی امروز فردا شد حس کردم مادرش مخالفه

من ۵ سال با یکی دوست بودم

و بلاتکلیف امروزو فردا شدناش عاشقشم بودم خیلی زیاد تمام چیزی بود که از زندگی میخواستم اما انقدر من رفتم جلو من فالوش کردم من پیام دادم و ... که سیراب شد و این وسط فقط ۵ سال از زندگی من رفت.

حرفم اینه که خودتو درگیر بلاتکلیفیای یه آدم دیگه نکن جلو نرو سیرابش نکن از خودت ، بذار تو فقط دریافت کننده باشی اونوقت میبینی که چه پسرایی میان جلو خود همین آدم میاد جلو 

من ۵ سال با یکی دوست بودمو بلاتکلیف امروزو فردا شدناش عاشقشم بودم خیلی زیاد تمام چیزی بود که از زندگ ...

سیراب نشد 

قطع اررتباط و انفالوش کردم 

هیچی هم از من بهش نرسید 

ولی هنوز تو فکر و قلب من هست

سیراب نشد قطع اررتباط و انفالوش کردم هیچی هم از من بهش نرسید ولی هنوز تو فکر و قلب من هست

دقیقا همین خوبه تو جلو نرو اگر بخواد برمیگرده دوباره و تو هنوز ارزش خودتو داری براش

پسرا عجیبن

حسش چیه ؟ اصلا حسی داره ؟یا فقط می‌خواد ازم استفاده کنه ‌‌وداره بازیم میده ؟تا کی باهمیم ؟هرچی حس می ...

رو مخشی وگرنه ددست داره

برام دعا کنید یه پسرخوب و سالم بیاد تو زندگیم 🤍�