2777
2789
عنوان

برای اولین بار قراره فردا راهی مشهد بشم🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 540 بازدید | 84 پست

حرم خیلی شلوغه که الان

من اومدم پیش خونواده همسرم

ولی خب همش خونه ایم یا نهایتا قدم زدن تو محل خودشون و... و فکر نکنم برم اون سمتی

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

فقط برو تو اون بلوار که گنبد امام رضا تهش معلومه از اون دور سلام بده پیاده گریه کن و برو سمت حرم 

آخ که چقدر دلم خواست

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
بیشتر ببینید

شنیدم اولین بار دعا مستجاب میشه 

میشه اولین باری که نگاهت به گنبد و ضریح افتاد در کنار همه دعاهای خودت برای حل گرفتاری منم دعا کنی اسمم زهراست🙏

مرسی عزیزم

میشه لطفا برای شفا بیماری هام یدونه امن یجیب بخونین؟؟بگین بهم منم براتون صلوات میفرستم
زیارت تون قبول سفر بی خطر ان شاالله امام رضا ع منو و همسرم رو هم بطلبه تا حالا نرفتم

سلام‌یه‌کانال‌داخل‌ایتا‌هست‌کسانی‌که‌اصلا ‌مشهد‌نرفتن‌با‌هزینه‌خودشون

می‌فرستند 

فحشت بدم الان؟دلمو تیکه تیکه کردی و اشکم دراومد 😢😳

خودمم اشک ریختم و نوشتم😔

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
بیشتر ببینید

رفتی حرم آقا رو به مادر فاطمه زهرا  و پسرش  امام جواد قسم بده بعد حاجت دلت رو بخواه  شک نکن که حاجت روا میشی 🥰

لطفا  دختر منم دعا کن اسمش شکوه هستش که با دل خوش بره زیارت آقا 💖

و خدایی که  بشدت کافیست 🌱

به خیر و سلامتی ان شاء اله 

اول صدقه بدید و آیه الکرسی  بخونید بعد پاتون رو بزارید بیرون خونه 

دعا کن امسال منو و همسرم رو بطلبه بریم پابوس آقا 

آخ فقط بشین روبرو صحن طلاییش نگاه کن و کیف کن 

شیطون انگار به حرمش راه نداره 

انگار تیکه ای از بهشته آرامش رو به معنای واقعی به آدم میده 

برای خودت و همسرت و زندگیتون هر چه میخوای ازش درخواست کن به جان جوابش قسمش بده 

و دعا برای کل مردم ایران و همه مسلمانان  امسال سال خوشی و آرامش و پیروزی باشه