2777
2789
عنوان

از وقتی ام اس گرفتم

509 بازدید | 36 پست

رو خیلی چیزا که سخت میگرفتم قبلا دیگه سخت نمیگیرم

نمیدونم من کلا ادم سخت گیری بودم مثلا عاشق کسی هم بودم نمیذاشتم دستمو بگیره اما الان که ام اس گرفتم دیگه اینکه کسی که دوستش دارم بوسم کنه خوشحالمم میکنه

اما ته دلم یه عذاب وجدانی هم هست 

به خودم میگم دختر این همه تو این زندگی غصه خوردی سخت گرفتی سختی کشیدی اخر یه چشمت کور شد ام اس گرفتی

چرا عذاب وجدان داری؟ حتی رفتم به مامانمم گفتم گفتم مامان از اینکه کسی دستمو بگیره یا بوسم کنه عذاب وجدان میگیرم

مامانم گفت مگه تو خوشحالی منو نمیخوای؟ من فقط میخوام تو خوشحال و سالم باشی پس چرا انقدر حساسی

ولی ته دلم همش احساس گناه دارم نمیدونم چرا

چرا ازدواج نمیکنید اگر شرایطش هست و همو دوست دارید؟

امیدوارم بهم برسید و سالیان سال با تن سالم و عشق روز افزون کنار هم زندگی کنید ❤️

《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

بیشتر ببینید
چرا ازدواج نمیکنید اگر شرایطش هست و همو دوست دارید؟امیدوارم بهم برسید و سالیان سال با تن سالم و عشق ...

قربونت برم عزیزم❤️❤️سلامت باشی

شرایطش نیست نه اون نه من

من که دارم مهاجرت میکنم😢

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

قربونت برم عزیزم❤️❤️سلامت باشیشرایطش نیست نه اون نه منمن که دارم مهاجرت میکنم😢

خب بیخیال پس .

《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

بیشتر ببینید

عزیزم صیغه محرمیت بخونید 

من قبل عقد صیغه محرمیت خوندم راحت بودم با همسرم

حالا یه عده نیان اعتراض کنن صلوات

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  
بیشتر ببینید
عزیزم صیغه محرمیت بخونید من قبل عقد صیغه محرمیت خوندم راحت بودم با همسرمحالا یه عده نیان اعتراض کنن ...

لازم نیست کسی براتون بخونه خودتون بخونید

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  
بیشتر ببینید
عزیزم صیغه محرمیت بخونید من قبل عقد صیغه محرمیت خوندم راحت بودم با همسرمحالا یه عده نیان اعتراض کنن ...

بخدا اصلا قصد ندارم بگم کار بدیه یا خوب

اما خیلی شدید از صیغه و این چیزا بدم میاد

البته این چیزا عقیدتی هست من به عقیده شما احترام میزارما

اما خودم کلا با این چیزا مخالفم

حالا ی مقدار این عزاب وجدان طبیعی و از فطرته،ب اسم حیا

ربطی ب ام اس نداره

منم ام اس دارم، تنها لطفی ک در حق خودم کردم اینه ک ،از حرفو کنایه بقیه ناراحت نشم و همه چیو به باد هوا بگیرم 

طوری موفق شدم ک گاهی حس میکنم دیگه هیچی نمیفهمم 

خنگ شدم ولی حالم بهتره🥰

ام اس داروداره گلم یکی از دوستام ام اس داره گفت هفته ایی چندبارمیره آمپول میزنه چقدشادوشنگوله البته ...

اره عزیزم شکر خدا الان قابل کنترل هست کاملا اما استرس ریسک عود حمله رو بالا میبرع