2777
2789
عنوان

اونایی که تو تاپیک داداشم خواست برام مانتو بخره بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 3155 بازدید | 68 پست
معمولا زنای خساس میشن ک مرد برا زنش خرجی نده و به قولی سیر نداشته باشه زنش رو و یه کمبودی تو خودش ...

اتفاقا اینقدر من بخدا براش خواستم اینقدر خواستم زندگیش رو روال باشه خلاصه خدا نیت های همه رو میندازه جلو پاشون گل ولش کن 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ببینید وقتی شما عصبی هستین اینقدر فشار روته و یاد خوبی های خودت میوفتی یادت میره کل ماجرا رو بگی من ...

ببین

من خواهر شوهرم خیلی خوبه.خیلی

خودمم خیلی خوبم

هردوتا مون یه بدیهاییم داریم.

ولی

آخرش

شوهرم توی بغل من آرامش میگیره.

پس لازم داره من رو آروم کنه.

و این نیازش باعث میشه یه ذره بدی من یا خواهرشوهرم دیده بشه.

اگر داداشتو دوسش داری

توی مسایل مالی مخصوصا

هرگز وارد نشو.

ببینمن خواهر شوهرم خیلی خوبه.خیلیخودمم خیلی خوبمهردوتا مون یه بدیهاییم داریم.ولیآخرششوهرم توی بغل من ...

نه عزیزم دوسش ندارم اون روزی هزار بار میگه من نمیخامش خیلی سر به سرم میزاره و ماروزی هزار بار باید بگیم ک خوبه و فلان از این به بعد نمیگیم

من کاربریم از دسترس خارج شد اومدم با این کاربری جواب شمارو بدم واقعا متاسفم خانوم برای شما چرا؟چون و ...

من کلا نظری نسبت ب تاپیک شما ندارم اما کلا یکطرفه نمیشه ب قاضی رفت..شما اخبارو از دیدگاه خودتون روایت کردین و چ بسا از طرف برادرتون کل داستان عوض میشد.ضمنا دلیل نداره جون همراهیتون نکردم بگید بی فکر کامنت گذاشتم..شما اول تاپیک نوشتی کادو...چرا همون اول نگفتی بابت طلبش...بعد یهو طلبکارشدی

ببین عزیزم ... شما همه چیزو نمیدونی 

من خودم نامزدم نه منو رستوران میبرد ، نه خرید ، نه سینما ، نه اصلا پول خرجم میکرد 

حتی برای تولدم هم نه کادو خربد نه کیک نه هیچی ... در حالیکه من با پول کم خودم براش کادو خریدم ولنتاین هم حتی کادو خریدم ، اون هیچی ... 

یه بار که خیلی از دستش ناراحت بودم نزدیک عید با مهربونی بردمش مغازه و گفتم دلم میخواد برام یه عطر بگیری ، میخوام عطرم به سلیقه ی تو باشه و بهش گفتم از این گرمی ها میگیرم که پولش زیاد نشه مثلا صد هزار تومن میشد ، بهانه اورد و گفت خستست برام نخرید 

و ... خیلی چیزای دیگه ، اگه تو اونروزا بهم زنگ میزد و میگفت اومدم واسه خواهرم مانتو بخرم ، منم قاطی میکردم ...

انگار با این حرفش به من میگفت تو ارزشت صد هزار تومنم نیست ولی واسه خواهرم ملیونی خرج میکنم 😐

به خدا اگه اینو میگفت منم قاطی میکردم !!! 

دلیلی باش که آدمها باور کنند هنوز خوبی وجود داره ...
ببین عزیزم ... شما همه چیزو نمیدونی من خودم نامزدم نه منو رستوران میبرد ، نه خرید ، نه سینما ، نه اص ...

و اینکه شاید زن داداشت اصلا نمیدونسته پول خودتون دست داداشتون بوده ... شاید داداشت واسه اونم هیچی خرج نمیکرد بعد داداشت جوری باهاش صحبت کرده که انگار دارم با پولای خودم براش خرج میکنم 

لطفا از دست زن داداشت ناراحت نباش ، ازش کینه نداشته باش

حداقل تا اصل قضیه رو نفهمیدی از دستشون دلخور نباش 😔

دلیلی باش که آدمها باور کنند هنوز خوبی وجود داره ...
من کلا نظری نسبت ب تاپیک شما ندارم اما کلا یکطرفه نمیشه ب قاضی رفت..شما اخبارو از دیدگاه خودتون روای ...

کلا برادر من لج بازه 

و وقتی لج می‌کنه مث بچه ها میشه و ادمو به مرز جنون میبره

گفتم ک اون لحظه ک تاپیک زدم چون داشتم به حد انفجار میرسیدم تو ذهنمم نبود ک بگم اره پول خودم بوده حتی وقتی با همسرش داشت حرف میزد کلا تو ذهنم نبود حتی گوشی رو بگیرم بگم این حرفا چیه میگی و مگه کم میزاریم برات 

ذهنیت برادر خودمم بعد فروکش کردن لج بازی بچگانش همین بوده 

گفته نفهمیدم یه لحظه و پول میدم بره همون مانتو رو بخره کع گفتم نمیخام پول خودمو بده و تمام 

تو هرچی میخوای قضاوت کن مهم نیست اینجا سایت عمومیه قضاوت ها و نتیجه گیری ها براساس ذهنیت هرفرد متفاوت 

موفق باشید

نه عزیزم دوسش ندارم اون روزی هزار بار میگه من نمیخامش خیلی سر به سرم میزاره و ماروزی هزار بار باید ب ...

الان برادرت چیکار کرد؟فهمید ناراحتی؟

پولتو میده یا نه؟

تاپیک قبلو خوندم ناراحت شدم حقیقتش نه کسی با پول یه مانتو ثروتمند میشه نه کسی گدا چه بسا که شما اون پولم از خودت بوده

الان برادرت چیکار کرد؟فهمید ناراحتی؟پولتو میده یا نه؟تاپیک قبلو خوندم ناراحت شدم حقیقتش نه کسی با پو ...

دیشب بهش گفتم پولمو بده گفت پنجم بهت برمیگردونم پولو ولی من چشمم اب نمیخوره راستش دوماهه دارم میگم تا این اتفاق افتاد ...

دیگه کاری کرد ک بمونه اصلا نمیتونم حتی صد هزارتومن بهش بدم 

اون نامزدشم ک اصلا فکر نکنم دیگه به چشمم بیاد هروقدر زن داداش بزرگم میگه نفهمه جدیش نگیر ولی اروم نمیشم اخه خیلی واقعا براش خوبی کردم ک اصلا نمیتونه یه درصدشو جبران کنه اگه واقعا حمایت من نبود الان اینقدر نمیتونست حتی تکون بخوره اینقدر پشتش در اومدم ک این شد