2777
2789
عنوان

اینجارو چقد جدی میگیرید

| مشاهده متن کامل بحث + 1483 بازدید | 103 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

الان هیچی جدی نمی‌گیریم ، هیچی 

قبلا جدی می‌گرفتم 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

اما قلب آدم ها مجازی نیست 

بعضی ها مهربان یا مهرطلب هستند ، این ها زودتر میشکنند، سعی کنیم حرف ناراحت کننده  چه مجازی ،چ غیر مجازی ب کسی نزنیم.

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
اما قلب آدم ها مجازی نیست بعضی ها مهربان یا مهرطلب هستند ، این ها زودتر میشکنند، سعی کنیم حرف ناراحت ...

دقیقا

کاش میشد بعضیارو فهموند..

-عَـقلتو‌ دنبـال ‌کـن، قَـلبت‌ احمقـه

دروغ چرا بله 

اکانت مجازیه، خودم و قلبم مجازی نیستم که

نام کاربری من نام کارتون مورد علاقه بچگیم هست.آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن.                  همه عمر برندارم سر از این خمار مستی/که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی                                                                                صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

بیشتر ببینید

نه 

اتفاقا چند شب پیش یه بیمار بدحال به منو چند نفر دیگه گیر داده بود سی چهل خط تایپ میکرد مارو میخندوند 

میگفت با وکیلم صحبت کنین بیسوادای زیر دیپلم🤣 ماهم هم میخندیدیم هم برای شفاش دعا میکردیم

گاهی بعضی مریضارو باید تو توهماتشون تنها گذاشت تا ارامش داشته باشن

مثل همیشه رو سیاهی موند به ذغال💪 نان حلال بر سر هیچ سفره ای بیات نمیشود       #نان _حلال

شاید ۵ در صد برام مهم باشه ،خیلی نمیام اینجا 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
درسته ولی ادم باید بیخیال باشه ک بعدها بخاطر هر حرف کوچیکی ناراحت نشه

به قول قدیمی ها من پوست کلفت هستم 

اما تو واقعیت اکثر آدما حرمت نون و نمکی که باهاشون خوردی و وقتی که باهاشون گذروندی رو نگه میدارن و اونقدر ناراحتت نمیکنن

ولی اینجا همه غریبه ان تورو ندیدن و‌ گاهی اوقات از هرچیزی برای برنده شدن توی بحث استفاده میکنن ناراحتت میکنن و احساساتت اون لحظه مهم نیست براشون 

نام کاربری من نام کارتون مورد علاقه بچگیم هست.آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن.                  همه عمر برندارم سر از این خمار مستی/که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی                                                                                صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

بیشتر ببینید
نه اتفاقا چند شب پیش یه بیمار بدحال به منو چند نفر دیگه گیر داده بود سی چهل خط تایپ میکرد مارو میخند ...

🤣🤣خدایا.

واقعا ۴۰ درصد افراد اینجا بیمارن و نرمال نیستن.

به قول قدیمی ها من پوست کلفت هستم اما تو واقعیت اکثر آدما حرمت نون و نمکی که باهاشون خوردی و وقتی که ...

دقیقا

حق گفتی:)

نود درصد افراد اینجا با دنیای واقعیشون خیلی فرق دارن

مثلا اینجا ممکنه خشن و بدجنس بنظر برسه ولی تو واقعیت مهربون.. واس همینه چون اینجا مجازیه هرکاااری دلشون میخاد میکنن😅