2777
2789
عنوان

◻️◻️🫖

312 بازدید | 21 پست

Աստված, պահպանիր ինձ ....... և կառուցիր իմ ապագան այս տարում, նաև տուր ինձ խաղաղություն, որը հավերժ կլինի

20.03.2025թ.

🌸 درخواست دوستی  ندهید قبول نمی‌کنم 🌸                                                                       

ترجمههههههه

کوردم:)                                                                ی دختر مغرورجذاب هسدم🤭😌                                 درخواست آقایون پذیرفته نمیشه:))                                                ۱۱/۷🖤🥀

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اره حرفت درسته اسی جان

ولی ب اونم حق بده 

یه طرفه ب قاضی نرو

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

بیشتر ببینید
چه لزومی داره تو سایت ایرانی!

چه لزومی داره تو از گوگل و اینستاگرام و یوتوب استفاده میکنی !

ربط گوز به شقیقه. /=

پستتو پاک کن خوشم نمیاد تو تاپیکم بی ادبی باشه یه چیز دیگه بنویس

دقیقاً. 😂

رفیقتم بردار ببر یه تاپیک دیگه این تاپیک پاک رو آلوده نکنید 

مقدسه