2777
2789
عنوان

حس جنسی کودک

2301 بازدید | 91 پست

دخترم۵سالشه یه چند روزه رو شکم میخوابه دستاشم میذاره جلوش و پتو هم میندازه روش.وقتی پتو رو از روش برمیدارم دستاشو میاره بیرون.

من حس بدی میگیرم.

میشه منو راهنمایی کنید دوستان

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

طبیعیه بچه داره بدن خودشو کشف می‌کنه 

ولی برخورد داشته باش 

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍ª..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.. کاربری دست یک آدم دوقطبی میباشد

اصلا نگذار تنها بمونه در این حالت ها. میل جنسی نمیدونه چیه اما احساس لذت در بچه فعال میشه و ممکنه هی اینکارو بکنه

طرفدار حق و عقلانیت.     🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵صلوات جلیل ختم بفرمایید. 🩵🌹

بدون اینکه زیاد بهش گیر بدی که حساس بشه خودت بغلش کن موقع خواب و نزار اینجوری بخوابه

بعد عید هم برو پیش مشاور 

فقط تو حرفات و رفتارهات خودتو حساس نشون نده 

فقط تنهاش نزار که تو اون حالت بخوابه

مگه ممکنه بچه ۵ساله حس داشته باشه

بله عزیزم. اون ناحیه پر از گیرنده عصبی هست و حس لذت  رو داره. شاید شبیه قلقلک. برای همین حتی توصیه میشه بچه رو قلقلک هم ندین. 

طرفدار حق و عقلانیت.     🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵صلوات جلیل ختم بفرمایید. 🩵🌹