2777
2789
عنوان

اینم شده شب عید ما

498 بازدید | 22 پست

ظهر برگشتیم خونه(سال تحویل خونه مادربززگم بودیم) داداشم اومد سیب بخوره گفت یه چیزی لای دندونمه احتمالا کاهوعه، رفتم خلال اوردم دهنشو باز کزد همین که خلال انداختم دندونش پودر شد ریخت، قشنگ نصف دندونش شکست یهو

خلاصه بدو بدو اومدیم کاخ لبخند که درستش کنه، از ساعت 8 و نیمه اینجام تازه الان میگن باید عصب کشی بشه. از نهار هیچی نخوردم دارم میمیرم😭

برای خودت معیار های مختلف و رنگی رنگی نذار، یه روزی یه جایی یه ادمی میاد سر راهت که با هیچکدوم از معیار های ذهنیت سازگاری نداه ولی عجیب با معیار های قلبت میسازه.✨ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سال نوت مبارک

فدات شم، ایشالله سال خوبی باشه برات

برای خودت معیار های مختلف و رنگی رنگی نذار، یه روزی یه جایی یه ادمی میاد سر راهت که با هیچکدوم از معیار های ذهنیت سازگاری نداه ولی عجیب با معیار های قلبت میسازه.✨ 

چند سالشه؟ 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

بیشتر ببینید
ی ساندویج سرد از سوپری چیزی بگین بخور

همه جا بسته است باورت میشه😂😂

زیر ساختمون یه پر از فست فودیه همشون یه ساعت پیش بستن

چند سالشه؟

25

بد شانسی شب عیدی💔یه ساندویچ ژامبون بگیر بخور

رفته تو کارش رو انجام بده، برم پایین ببینم میتونم پیدا کنم

انقدر هنه جا بستس و تاریکه میگرخم برم بیرون😂

خوبه کاخ لبخند؟؟

فعلا که توعه بذار بیاد بیرون ببینم چه تری زدن😂😂

ولی خیلیییییی فس فسن