2777
2789
ببین اصلا این جواب سوال من نبود!! وقتی اصلا نمیدونی رتبه بندی سهمیه چیه اینجوری حرف می‌زنی! من نپرسی ...

هرچیه میدونم اون گوساله ای که 40 هزار شده با من 2 هزار همکلاسیه و دوست من با چهار هزار پشت کنکور 

الکی تبصره اینا نیارین که طلبکار دربیاین 

حروم خور ، حروم خوره 

خیر پیش

هرچیه میدونم اون گوساله ای که 40 هزار شده با من 2 هزار همکلاسیه و دوست من با چهار هزار پشت کنکور الک ...

رتبه کشور اون رو میذاری کنار رتبه منطقه خودت؟

حروم خور؟ مال کی رو خورده اصلا میفهمی چی میگی؟

یه صلوات بفرست، ثوابش نصف نصف ❤

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

رتبه کشور اون رو میذاری کنار رتبه منطقه خودت؟حروم خور؟ مال کی رو خورده اصلا میفهمی چی میگی؟

اگر کشوره خب منطق شما 6000 کشور رو با چهل هزار اگر یکی میدونه که هیچی 

بله حروم خوره که رتبه های بهتر از اون باید بشینن پشت کنکور گریه کنن و این با افتخار برگرده بگه ارهه من سر کنکور شانسیم زدم دیگه زد 300 داد رتبه 

هرچیه میدونم اون گوساله ای که 40 هزار شده با من 2 هزار همکلاسیه و دوست من با چهار هزار پشت کنکور الک ...

نمیخاد این چیزا رو به من یاد بدی. اونی که ۴۰ هزار کشور شده تقریبا ۱۲ هزار منطقه شده و رتبه تو سهمیه میشه حدود ۲۰۰ ۳۰۰

تویی که دو هزار منطقه شدی تقریبا نه هزار کشور بودی.

میخای مقایسه کنی یا باید ۱۲ هزار رو با ۲۰۰۰ مقایسه کنی یا باید ۴۰ هزار رو با ۹ هزار!!

اگر کشوره خب منطق شما 6000 کشور رو با چهل هزار اگر یکی میدونه که هیچی بله حروم خوره که رتبه های بهتر ...

غلط کرده شانسی زده و شده ۳۰۰!! حرف مفت زده هرکی چنین چیزی گفته!! 

قانع کن خودتو....مهم اینه نتیجه خوبی نداره خوردن حق بچه های مردم هیچکس حلال نمیکنه

شما اگر حقی ازت خورده شده حلال نکن. مساله اینه حتی نمیدونی اون حق هیچ ربطی به شما نداره!! گفتم از حرفات کاملا مشخصه هیچی نمیدونی و فقط هرچی شنیدی تکرار میکنی

باید ۲۵ درصد نمره قبولی آخرین فرد تو اون رشته و دانشگاه را بیاره

خیلی سخته 

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!
شما اگر حقی ازت خورده شده حلال نکن. مساله اینه حتی نمیدونی اون حق هیچ ربطی به شما نداره!! گفتم از حر ...

خیلیم ربط داره 

اون ظرفیت حق دانش اموزان زحمتکشه 

نه سهمیه دارا 

با خون پدر درس خوندن حروم...محضه نه افتخار

همکلاسی من نخونده سه رقمی شد

همش سفر بود

یا کربلا یا شمال یا شیراز یا نجف یا مکه یا مشهد یا جنوب😐 قبل عید می‌خواستن اخراجش کنن خلاصه ک با دردسر موند

الآنم دانشگاه تهران داره میخونه😂 با تراز 4000 شد سه رقمی😂

همان ایلی که مردانش چو شیرند دلی دارند جوان هرچند پیرند.
خیلیم ربط داره اون ظرفیت حق دانش اموزان زحمتکشه نه سهمیه دارا با خون پدر درس خوندن حروم...محضه نه اف ...

افرین خودت داری میگی ظرفیت!! مگه نمیدونی سهمیه ۲۵ اصلا ظرفیتی از دانشگاه رو اشغال نمیکنه؟؟؟؟