2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خواهر اون نخونده رتبه 2000 اورده کجای کاری

هیچ زیبا نبودی من تورا زیبا کشیدم بی جهت اغراق کردم دلبر و نعنا کشیدم .از داوینچی عذر میخام که عکس تورا مثل مونالیزا کشیدم تو نمیدانستی اصلا شهرزاد قصه ها کیست من هزار و یک شب از موهای تو یلدا کشیدم دلخوش نیلوفری در گوشه ی مرداب بودی من تورا مهتاب گون تا اسمان بالا کشیدم ..چشم تو معمولی اما من میان شعر هایم زورقی با پلک پارو در دل دریا کشیدم من چه بی انصاف بودم با ترازوی دلم که تار مویت را برابر با همه دنیا کشیدم .با چه رویی بعد از این نظامی بخوانم ؟! بس که مجنون بودم بیخود تورا لیلی کشیدم باورت شد تورا شاهزاده تو را قو کشیدم؟! بعد از این خوش باش با او میروم خاطراتت خاطرات اسوده باشد از خیالت پا کشیدم

بیشتر ببینید

خیلی امیدوار باشه

ز اختیار جهان عقده‌ای است در دل من ؛ که جز به گریه ی بی‌ اختیار نگشاید 💌             میشه برای ازدواجم یه الهی به رقیه بگید برام ؟ 😗 اگه گفتید لایکم کنید براتون صلوات بفرستم

نخونه هم می تونه امیدوار باشه

😂😂😂

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
بیشتر ببینید

اینایی که میگند نخونه و اینا هیچکدوم سهمیه نداشتند و درک درستی از قوانین هم ندارند حتی و فقط حرفای جامعه رو تکرار میکنند.این حرفا رو باور نکن

یه صلوات بفرست، ثوابش نصف نصف ❤
والا جلو چشممون دیدیم لابد مگرنه کسی تمایل به بزرگنمایی نداره

خب جلو چشمت چی دیدی؟ با چند ساعت مطالعه و چه درصد و چه ترازی، چه دانشگاه و چه رشته ای اوردند؟ حقوق دانشگاه تاپ رو با چه درصدی توی دروس آوردند اگر میگی جلو چشمت دیدی؟

اینایی که میگند نخونه و اینا هیچکدوم سهمیه نداشتند و درک درستی از قوانین هم ندارند حتی و فقط حرفای ج ...

مثلا اگه پایه ی متوسطی داشته باشه و کم و بیش ی چیزایی خونده باشه 

این ۳ ماه ۱۰۰ خودشو بذاره چی ‍میاره به نظر شما ؟

جلو چشمم رتبه چهل هزار کنکور ریاضی دیدم که با 25 درصد شده 300😊

ببین اصلا این جواب سوال من نبود!! وقتی اصلا نمیدونی رتبه بندی سهمیه چیه اینجوری حرف می‌زنی! من نپرسیدم چه رتبه ای. پرسیدم چه درصدی!!.یعنی نمیدونی اون ۳۰۰ اصلا ربطی به رتبه کشوری و اینا نداره؟ اصلا ربطی به رتبه بقیه نداره؟ خب برو قانون رو بخون بعد حرف بزن که معلوم نشه هیچی نمیدونی!!