2777
2789
عنوان

چقدر حال مردممون بده🥲

358 بازدید | 28 پست

تاپیکارو خوندم خیلی حالم گرفته شد

روز اول سالی اکثرا ناراحتی و دلخوری داشتن حالا یا بحث داشتن با خانواده یا کلا هرچی

خیلی ناراحت شدم براشون🫠

من قوی نبودم، صبور هم نبودم، مجبور بودم. اجبار ازت یه آدم دیگه میسازه❤️‍🩹 "سال تولدم اشتباه ثبت شده"

آره خیلی بده 

قبلا خیلی بهتر بود 

برادرم، کتاب هایی برای من بفرست که پایانی خوش داشته باشند، هواپیمایی به سلامت فرود می آید ، جراح لبخند زنان اتاق عمل را ترک می کند، پسر کور بینایی اش را باز می یابد، عشاق سرانجام یکدیگر را یافته اند، عروسی در راه است، تشنگان به آب می رسند، به نان و آزادی....
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بی پولی آدمو افسرده میکنه

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

بیشتر ببینید
منم همین الان دارم گریه میکنم😔

آخی چرا عزیزم؟

من قوی نبودم، صبور هم نبودم، مجبور بودم. اجبار ازت یه آدم دیگه میسازه❤️‍🩹 "سال تولدم اشتباه ثبت شده"

آخی چرا عزیزم؟

غم عالم ریخته توی قلبم💔 از دست همه😔 از دست حرفایی که خودم وبچم میخوریم💔

فرزندم...  برای تمام سختی هایی که کشیدی زمین و زمان را به هم میدوزم تا خوشبختت کنم 🌹 تمام این روزهای سختی که داره میگذره از ذهنت پاک میکنم🌹🌹🌹

منم دنبال ذکر و دعام برای حاجت هام 😭😭😭😭اینقد حالم بده.

امیدوارم امسال همون چیزی بشه که میخای و،مهم تراز همه حالت کلی خوب بشه💜

غم عالم ریخته توی قلبم💔 از دست همه😔 از دست حرفایی که خودم وبچم میخوریم💔

ای بابا🥲

منم چند تا صحنه قبل عید دیدم دلم گرفت 

بغض کردم از درد مردم

الانم بیرون بودم خانواده ای داشتن اثاث کشی میکردن توی بارون ، غمگین بود 

همزمان هم پلیس جلوشون رو گرفته بود بابت ممنوعیت اثاث کشی توی این روزا

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد