2777
2789
عنوان

تدریس تو کلاس مختلط

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 33 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

سلام عزیزم اینجا نپرس لطفا

بعضی از دوستان متوجه نمیشن چی میگید

۰۹۶۴۰۰ بخش اخلاقی بپرسید

من خودم اگر قرار باشه یه روزی تدریس کنم ترجیح میدم برای دخترها تدریس کنم

مگر اینکه دانشگاه باشه و کلا مختلط باشه

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
بیشتر ببینید
نه فقط از نظر اسلام پرسیدم بابا

ببین من از همون چادریای مذهبی هستم خب داخل اجتماع؟
و مشکلی نیست، نگاه کردن به گردی صورت در حالت عادی هییچ ایرادی نداره
عادی باش اما شئونات رو رعایت کن، شوخی و اینا هم در حد کم

Dunno

گفتم شاید درستش این باشه که مردا استادشون مردو خانوم ها خانوم باشه

اینطور باشه خیلی بهتره کلاسی میرفتیم همه خانم ودوتا مرد واقعا موذب بودن یکیشون بعد چند جلسه دیگه نیومد

دوستان عمل prkانجام دادم یه مدت نمیتونم بیام سایت غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست
نه فقط از نظر اسلام پرسیدم بابا

ایران به اندازه کافی خانوما رو محدود کرده ببینم یه کاری میکنید دانشگاه رو هم دختر پسرا رو جدا کنن استاد هاشونم هم جنسشون باشه🤣🤣🤣

ببین تو حتی چون کلاست قاطی هستش میتونی با شگردات شوخی هم توی جمع بکنی

وای برمن تو همانی که امیدم بودی؟.     .     . مثلا مام یه نفرو داشتیم که بهمون بگه ابجی نگران نباش داداشت پشتته:-(میشه انقدر جلو تک فرزندا نگین  داداشم داداشم تو رفتی پشت سرتم نگاه نکردی؛ ولی نفهمیدی یکی میخواس به خاطر رفتن تو رگ بزنه:)                              ولی اونیکه اومد پیشت شد جایگزین من هیچ وقت مثل من عاشقت نمیشه:-)                                        زخمی که یکی میزنه فقط توسط خودش قابل جبرانه حاجی:-\               ما همون بچه مدرسه ایاییم که همه مسخرشون میکردن;-)همه میزنن یه صلوات برای خوب شدن زندگیم بفرستید ولی خواهشا شما یه صلوات برای مرگ من بفرستید:))))))))))کاربری دونفرس اقای پوارو[

بیشتر ببینید

وای

به خدا خود خدا هم اندازه شما سخت نمیگیره

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. لطفا اگه تو یه بحث ریپلایت کردم بهم بگو به امضات مراجعه کن🙏🏻

بیشتر ببینید