2777
2789
عنوان

شده به پسر خیلی بهتون ضربه زده

202 بازدید | 22 پست

و حتی با دیدن اتفاقی توی خیابون حالتون بد شه 

به حدی اذیت شدم و معدم خراب شد 

امروز از در مغازش رد شدم حالت تهوع گزفتم تو خیابون بزور کنترل کردم تروخدا بگید جیکارکنم

mn be har chi ke mikham miresm✌🏻🌃🤍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ماهم بچه محلیم

سر همین ضربه ای که خوردم یکی دیگه پسرا محله اون اومد خواستگاری رسمی وضعش هم خیلی خوب نمایشگاه ماشین باباش کار میکرد بخاطر اون اینم رد کردم البته باز سنم کم بود ۱۸ بودم میخواستم برم دانشگاه 

🎁😍💋💌🌹♥️🍫🧸

اره ولی تو دنیای واقعی نه

طرف سلبریتی بوده و از یه سری اتفاقات انقدر ناراحت شدم که درحد پنیک شده بودم

نگر تا این شب خونین سحر کرد/چه خنجرها که از دل هاگذر کرد...💔

چجوری چکار کرد ؟

خب انقدر کم محلی کرد اذیت شدم دیگه همش غرورمو کنار گذاشتم هرشب کارم گریه بود یه کاری نمیکرد خوشحال باشم هر روز باهاش زجر میکشیدم چون عاشقش بودم .. تا انقدر که معدم اذیت شد کارم ب دکتر کشید گفت ریفلاکس استرسیه جوری ک هر روز حالت تهوع داشتم

خب انقدر کم محلی کرد اذیت شدم دیگه همش غرورمو کنار گذاشتم هرشب کارم گریه بود یه کاری نمیکرد خوشحال ب ...

سادیسم داشت ؟ چرا اینکارو با تو میکرد مشکلش باتو چی بود ؟ از بازی با روحو روانت چی بدست اورد ؟ 

اختلال شخصیت ضد اجتماعی داشت؟

سادیسم داشت ؟ چرا اینکارو با تو میکرد مشکلش باتو چی بود ؟ از بازی با روحو روانت چی بدست اورد ؟ اختلا ...

نه بابا هول و لاشی و دختر باز بود مثلا همون روزی که همو دیدیم کلی خندیدیم اینا شب با پیج فیک دختر پیام دادم گفت سینگلم 

چکار کرد مگه ؟

پارسال از یه مجری خوشم میومد خیییلی دوسش داشتم سه ماه شبانه روز بهش فکر میکردم متاسفانه همیشه از کنجکاوی هام و پیگیری هام ضربه خوردم. توی اینستاش انقدر گشتم تا فهمیدم پنج ساله متاهله با اینکه سنی نداشت اون موقه سی سالش بود یعنی بیست و چهار پنج سالگی ازدواج کرده بود خدا میدونه چه حالی شدم کل روز و فقط لرزیدم و از زور استرس حالت تهوع داشتم تا غروب یه لحظه هم نشستم همش تو خونه راه میرفتم تاغروبش میخواستم زنگ بزنم مامانم تا میتونم جیغ بکشم انقدر که به فروپاشی روانی رسیدم

هنوزم اینطورم وقتی شایعه ای یا چیزی پیش میاد برای کسی که روش کراش دارم حالم همینقدر بد میشه ولی نه تا اون حد

نگر تا این شب خونین سحر کرد/چه خنجرها که از دل هاگذر کرد...💔

نه بابا هول و لاشی و دختر باز بود مثلا همون روزی که همو دیدیم کلی خندیدیم اینا شب با پیج فیک دختر پی ...

چندسالش بود ؟

لاشی بود چرا اومد سراغ تو میرفت سراغ دخترای شبیه خودش