2777
2789
میخوام بدنمو موم بنداز ب نظرت اشکالی داره

والا نمی‌دونم. نمی تونم الکی بگم ولی من بودم اینکار نمی‌کردم. چون عزاداری مولا مثل عزاداری پدرم که شش ماه لباس مشکی از تنم در نیاوردم

کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کن.                                              https://harfeto.timefriend.net/17280721063689

بیشتر ببینید
اصلاح نمیکنم فقط میخوام بدنمو موم بندازم نصفشو موم انداختم قبلا یکم دیگش مونده

عزیزم 

من کاری به افراد دیگه نداره

عمیقا عاشق امیرالمومنین هستم

ولی وقتی انجام یه کار یا عدم انجامش در ظاهر مشخص باشه و نشون دهنده تمیزی و یا سلیقه یه نفر باشه به نظرم انجام ندادنش باعث وهن و نگاه بد اطرافیان به منی میشه که خودمو مسلمان و پیرو حضرت علی میدونم

یه مسلمان تحت هر شرایط باید مرتب و تر تمیز باشه

تحت هرررر شرایط

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

هیچی گناه نیست 

چه اصلاح کردن 

چه لباس رنگی پوشیدن

اینکه بعضیا رعایت میکنن یه سنت رایج بین مردمه ولی گناه نیست

خیلی دوس دارم از جمله‌ی«شما متوجه عرایضِ بنده نشدید»استفاده کنم...ولی معمولاً میگم «چرا حالیت نیس کصخل؟»😐کاش گوگل پلی یه طوری بود که میشد واسه بعضی ها شخصیت دانلود کرد😮‍💨واسه بعضی ها ادب 🤫واسه بعضی ها هم شعور 🌝 بعضیا تنظیمات کارخونشون خرابه ، یه سری صفات انسانی رو ندارن باید از گوگل پلی روشون نصب کنیم تا ادم بالغی شن!ناکامی از تولد همزاد بخت من بود...ندارم از تو شکوه این سرنوشت من بود...

بیشتر ببینید
هیچی گناه نیست چه اصلاح کردن چه لباس رنگی پوشیدناینکه بعضیا رعایت میکنن یه سنت رایج بین مردمه ولی گن ...

دقیقا

کاش اینو بفهمن که اتفاقا طولانی مدت عزادار موندن و اصلاح نکردن و ۶ ماه ۶ ماه سیاه پوشیدن جز ازار بقیه چیزی نداره طرف رفته تو فاز افسردگی حال بقیه رو هم با سیاه پوشی دیگه داره بهم میزنه دوماه سه ماه هی سیاه بعد میگه دارم احترام میزارم

خب تو توهین کنی به شحصی که مرده سنگین تری بنده خدا