2777
2789

ما به احترام شهادت مولا نگه داشتیم برای بعد شب های قدر اصلاح صورتمون رو

کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کن.                                              https://harfeto.timefriend.net/17280721063689

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا بایدتمیزی گناه باشه

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." 

بیشتر ببینید

نه حرامه نه گناه ولی حرمت باید نگه داشت مثلا آقا امیر المومنین شهادتشونه و فرض کن دور از جون خدایی نکرده  پدرت یا مادرت فوت کنند تو دست و دلت می‌ره اصلاح کنی ؟؟ ایشون آقا امیرالمومنین از پدر و مادر ما برامون عزیزترن پس بهتره خرمتشونو حفظ کنی به‌خاطر شون و همینطوری هم تو زندگیت جبران میکنن

حس شیشمی فوق العاده بالاااا معروف به دختر حس شیشمی سایت 😂😐💪🏻☺️💖