2777
2789

نشسته بودم داشتم کتاب میخوندم 

مامان بزرگم گفت بیا این گوشی قدیمیه (از این دکمه ای ها بود )گفت عکساش رو میتونی بلوتوث کنی به این گوشی لمسیه من دو تا عکس رو کردم گفتم همش رو نمیشه دقیقا به همون شکل گوشی رو تحویل دادم داشتم کتاب میخوندم داشتم میدیدم داره با عکسا ور میره تو تنظیمات و ایناستا چیزی نگفتم گفتم شاید بلده دیگه 

بعد یه ربع گفت عه چرا عکسا نیست تو پاکش کردی😐

بابابزرگم عم تیکه میندازه 

منم گفتم خودتون بلد بودید درست میکردید دیگه چیزی دیگه به من ندید درست کنم این همه با گوشی ور میرم بلد نیستم کار کنم با این ؟تقصیر من نیندازید 

مامانم میگه کلا همینه با وسایلشون کار کنی میوفتع تقصیر تو همه چی

بدم اومد اه

اون دل هایی که شاد میکنی،اون مهربونی هایی که پخش میکنی...میشه همون عجب شانسی آوردم های زندگیت... 🌷

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودش پاکش کرد بعد گف تو پاکش کردی؟😂😂😂😂

اره😐 منم گفتم پیره ناراحت میشع چیزی نگفتم بیشتر دیگ

اون دل هایی که شاد میکنی،اون مهربونی هایی که پخش میکنی...میشه همون عجب شانسی آوردم های زندگیت... 🌷

همیشه با تقصیر و بی تقصیر همه چی گردنم میفته

1404/12/30به همه چیزایی ک خواستم رسیدم ....   یه حس ششمی خسته.‌......  ساکنان دریا بعد از مدتی صدای امواج دریا را نمی شنوند چه تلخ است قصه ی عادت .....               مرد درخواست دوستی نده فحش میدم بهش

بیشتر ببینید

آره بچه بودم اون موقع از این تلویزیون رنگی های قاب چوبی تازه اومده بود 

پدرم خریده بود دختر دایی ام زده بود دکمه اش رو شکسته بود مادرم برای اینکه پدرم غر نزنه انداخت گردن من 

من هم اصلا خبر نداشتم 

سالها بعد مادرم اعتراف کرد

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده
از این به بعد اگر خواستن چیزیو درست کنی بگو نه یه وقت مثل قضیه عکسا فکر میکنید من کاری کردم خودتون د ...

اصلا دیگه تو این موضوع دخالت نمیکنم هیچی 

حسنا سلاامم🫠😍چطوری چ خبر

سلام عزیزم خوبم خودت چطوری عشقم سال نو مبارک انشاا... ۴۰۴بشه همون سالی ک میخوای ❤️

1404/12/30به همه چیزایی ک خواستم رسیدم ....   یه حس ششمی خسته.‌......  ساکنان دریا بعد از مدتی صدای امواج دریا را نمی شنوند چه تلخ است قصه ی عادت .....               مرد درخواست دوستی نده فحش میدم بهش

بیشتر ببینید
آره بچه بودم اون موقع از این تلویزیون رنگی های قاب چوبی تازه اومده بود پدرم خریده بود دختر دایی ام ز ...

مادرت باید ازت دفاع می‌کرد 

سلام عزیزم خوبم خودت چطوری عشقم سال نو مبارک انشاا... ۴۰۴بشه همون سالی ک میخوای ❤️

سال نوی توام مبارک عشقممم

امیدوارم به هرچی میخوای برسیییی

کاش بشه آخر غصه برسم به جایی که بگم دیدی تونستم؟🦋

مادرت باید ازت دفاع می‌کرد

مآدرس الکی گفته بود من کردم چون پدرم من رو خیلی دوست داره بیشتر از بقیه برای همین چیزی به من نمیگفت

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده