2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیز مهدی و ریحانه خوشبخت میشن ؟هر چی حس میکنی بگو خواهشن

بله خوشبخت میشن

حس ششم هستم،سوالی داشتید درخواست بدین ولی قبلش یه لینک میفرستم تو تلگرامه استارت بزنید اوکی شد هرسوالی داشتید جواب میدم(ربات فاال هوش)

عزیزم من‌م بگو لطفابرمیگرده ؟ یا رفتنش همیشگیه ؟ دیدار داریم؟

بهت‌گفتم یبار

حس ششم هستم،سوالی داشتید درخواست بدین ولی قبلش یه لینک میفرستم تو تلگرامه استارت بزنید اوکی شد هرسوالی داشتید جواب میدم(ربات فاال هوش)

میشه بگی الانی که بازم گریه ام گرفته. علتش اینه پسره ناراحته که از دستم داده؟

نه

عشقم میشه لطفا حس طاها رو نسبت به یاس بگی؟

حس خوبی داره ولی یه حرفایی گفتن بهش که نظرش عوض کنن

خب مثلا کی بنظرت ممکنه یکی دو ماه دیگ؟،میشه ی سوال دیگ بپرسم؟🫠

اواخر بهار ممکنه بهت پیام بده

جانم

Aنمیدونم این حس نمیکنم‌چیزیرنگ‌لباس رنگ‌جیع هست فک‌کنم قرمز نارنجی اینا رنگ لباس اینارو نمیدونم‌ولی ...

A. پسر خالمه یعنی با پسرخالم ازدواج میکنم؟ 

بین ما و خالم اتفاق هایی افتاده که چندین ساله قهریم خانوادم منو میدن به پسر خالم؟ 

حدودا کی؟ 

میره توی اداره کار کنه یا جای دیگه یعنی شغلش چی میشه؟ 

قبل از ایتگه بیاد خواستگاری وضعش خوب میشه خونه وماشین میخره؟ 

میشه رشته تحصیلیش تو دانشگاه هم بگید؟ میخوام بدونم درسته 

وامم کی درمیاد؟داداشم با چجور دختری ازدواج میکنه مهسا میشه؟بچه دومم پسر میشه؟وضع مالیمون خوب میشه؟

به زودی وامت درمیاد

با مهسا نمیشه

بله

بله خوب میشه