2777
2789

چندتیکه سنگین و گرون قیمت رو پسر میخره بقیه رو دختر

خاکیان بالاتر از افلاکیان می ایستند عشق از انسان چه موجودغریبی ساخته است🕊هر دو عالم نکند جای در آغوشم تنگ گر به اندازه ی شوق تو گشایم بغلی...❤"تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم"همه دار و ندارم، هست و نیستم، کس و کارم، بود و نبودم، فدای "ایرانم" •و ما تا زنده ایم و زندگی هست همیشه پارس میماند خلیجت•        نام کاربریم وُنون یکم هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

شبیه مال ترکاس

شما ترک هستین؟

گمون نکنم ما با ترکا رسوم شبیه هم داشته باشیم😅

خاکیان بالاتر از افلاکیان می ایستند عشق از انسان چه موجودغریبی ساخته است🕊هر دو عالم نکند جای در آغوشم تنگ گر به اندازه ی شوق تو گشایم بغلی...❤"تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم"همه دار و ندارم، هست و نیستم، کس و کارم، بود و نبودم، فدای "ایرانم" •و ما تا زنده ایم و زندگی هست همیشه پارس میماند خلیجت•        نام کاربریم وُنون یکم هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه

بیشتر ببینید
شما ترک هستین؟گمون نکنم ما با ترکا رسوم شبیه هم داشته باشیم😅

اره ما ترکیم 🙃

رسممون تو جهاز اینه ۴تیکه درشت پسر میخره بقیشو دختر 

یکم از رسوماتون بگو اگاهم کن .کمک کن خواهررر

اره ما ترکیم 🙃رسممون تو جهاز اینه ۴تیکه درشت پسر میخره بقیشو دختر یکم از رسوماتون بگو اگاهم کن .کمک ...

تو این مورد ماهم مثل شماییم😁

عزیزم من نمیدونم از کجا بگم حقیقتا تو هر سوالی داری بپرس من جواب بدم

طرفت اهل کجاست؟

بیشتر ببینید
تو این مورد ماهم مثل شماییم😁عزیزم من نمیدونم از کجا بگم حقیقتا تو هر سوالی داری بپرس من جواب بدمطرف ...

لک .مال لرستان 

مثلا رسم عیدی بردن واس عروستون چجوریه ؟و خانواده عروس باید ب داماد چیا بدن ؟

منظورت از پاگشا چیه؟هدیه ؟هدیه سنگین نمیدن معمولا پول میدن اونم ن خیلی زیاد

ن ما اولینبار بعد ازدواج عروسو پاگشا میکنیم 

دعوت میکنیم شام بعد بهش تو پاکت پول میدیم در حد ۱تومن 

لک .مال لرستان مثلا رسم عیدی بردن واس عروستون چجوریه ؟و خانواده عروس باید ب داماد چیا بدن ؟

من نورآبادیم ما عیدی نمیبریم چه خانواده عروس برای داماد چه خانواده داماد برای عروس منظورم از عیدی اونجور مفصل میوه و شیرینی و تدارکاته اونارو نداریم عیدی هم معمولا پول میدیم نه طلا یا هرچیز دیگه ای

بیشتر ببینید
رسم طلا بردن برا عیدی و یلدایی ندارن. نهایتا دخترو میبرن خریدای عیدشو انجام بده. دو یا سه تا وسیله س ...

البته طلا معمولا در حد ۶ تا النگو و سرویس میخرن ولی نه ب عنوان یلدایی و عیدی 

من لر لرستانم و با لک ها تعامل داریم و رسوممون مث همه

💐🌻🌼🌺🌹🌷⚘🌸