2777
2789
عنوان

کیا تنهان روز عیدی

| مشاهده متن کامل بحث + 721 بازدید | 58 پست
دیدم آمیلی رو غذا پختم رفتم امامزاده عصری کلی گریه کردم خودم و سبک کردم سریال دیگه چی پیشنهاد میدی ؟

جنایی دوس داری؟؟ قتل و اینا . اگه آره دکستر / هانیبال / جفری دامر 

اگه مث من خلی : ریک و‌مورتی ببین 

قشنگ : خانم میزل شگفت انگیز

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من تنهام

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

بیشتر ببینید
دوستان بخاطر تنهایی ناراحت نشید اگر سالم هستید خداروشکر کنید پ غصه نخوریدمن شهر غریبم خودمو شوهرم و ...

اخی عزیزم . این مردا عقل ندارن گاهی اوقات . واسه خودت ابمیوه طبیعی بگیر بخور جون میگیری

اذیت میکنه . میگه توام بشین مث من روزه و نماز و قران . چرا میخوای بری بیرون . چرا بهونه گیری میکنی و ...

خب بشین باهاش صحبت کن هر کدوم یکم از مواضعتون کوتاه بیایید مثلا شما نماز و روزه ات و بگیر مادرتم اجازه بده یکم با دوستات وقت بگذرونی ،مطمئن باش مادرت دوستت داره و خوبیت و میخواد فقط راه بیان درستش و نمیدونه

🇵🇸🇮🇷اللهم عجل لولیک الفرج 💔
چیکار میکنی

درس خوندم

حموم رفتم 

تو سایت میچرخم

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

بیشتر ببینید
خب بشین باهاش صحبت کن هر کدوم یکم از مواضعتون کوتاه بیایید مثلا شما نماز و روزه ات و بگیر مادرتم اجا ...

عزیزم شما چه مهربونی 🥲 میدونی ما دوتامون مغروریم . میذاره بذم بیرون ولی یسری حرفاش اذیت کنندس منم قبلا کوتاه میومدم الان نه .  منم روزه هام گرفتم الان پریودم . دیشبم هیئت رفتم دیگه چیکار کنم