2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم گفت تو و داداشم به هم نمیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 2370 بازدید | 99 پست
وای چقدر رو اعصاب اینارو گفتی دلم خواست ۲تا بزنم تو دهنش دختره ی لوس

من قبلا اینارو اینجا میگفتم میگفتن خجالت بکش اون بچس ولی قشنگ این بچه از من متنفره وسط جمع یه حرفای سنگینی میزنه بهم😐

اقایون باردار سایت👰🏻‍♂️🫃🏻 توی تاپیک من نظر ندن🙄

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به شوهرت بگو یا خودت حدو حدود رو به خواهرت نشون بده یا خودم میدم...در غیر اینصورت من تا وقتی اینجوری ...

وآسه بچه ۷ ساله خودشو ناراحت کنه و پاشو اونجا نزاره😁 چه مضحک😕

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
کل نی نی سایت شده دعوا عیدی مو ازم گرفتن با خانوادم دعوا کردم با شوهرم دعوا کردیم مادر شوهرم فلان

هنوز کمتر از 4 ساعت گذشته 

رکورد میشکنن 

از بعضی کاربرا یه رفتارایی میبینم که ..❌خب دلایل متفاوته 👈نیاز به دیده شدن 👈نیاز به تایید دیگران 👈عدم اعتماد بنفس 👈حسادت و..❌❌لا به لای همه این خودخواهی ها یادمون باشه دلی رو نشکونیم ❌چون عقاید ،لایف استایل، نوع پوشش، طرز تفکر،حتی پروفایل،،،دیگری و نمیپسندیم❌اجازه نداریم دل کسی رو بشکونیم ❌ما نمیدونیم چقدر زندگی به دیگری سخت گرفته ❌👈سخت ترش نکنیم ♥گل 🌹 در بر و می 🥂 در کف و معشوق 💍❤به کام است🎊سلطان جهانم 👑به چنین روز 🌄 غلام است❤تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

بیشتر ببینید

بابا بچه اس خوب...۷ سالشه...چرا فکر میکنید باید مثل ادم بزرگا رفتار کنه...هر چند که بزرگترها هم گاهی مثل بچه های کوچیک رفتار میکنن...من جای تو باشم گاهی براش هدیه های کوچیک میخرم تا با هم دیگه دوست باشیم....به داداشت هم بگو جلوی اون خیلی به هم ابراز علاقه نکنید....حالا نه فقط جلوی اون...کلا ابراز علاقه هاتون رو توی خلوت خودتون انجام بدین...بزرگترها هم گاهی حسودی میکنن

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

من قبلا اینارو اینجا میگفتم میگفتن خجالت بکش اون بچس ولی قشنگ این بچه از من متنفره وسط جمع یه حرفای ...

غلط کرده محل سگ نذارش متنفرم از بچه لوس بی ادب

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
عزیزم خب بچست سعی کن دلشو بدست بیاری بعضی موقع اونم ببرید بیرون با خودتون کادو بگیر براش ببین بهتر م ...

بابا میبریمش قبلا نمیبردیم اینجوری نمیکرد یه دوبار بردیم اینجوری شد حالا نمیتونه ببینه من با شوهرم میرم بیرون یکذره بچه همش با نفرت به من نگاه میکنه

اقایون باردار سایت👰🏻‍♂️🫃🏻 توی تاپیک من نظر ندن🙄

اونو باید شوهرت یاهم مادرش جمع کنه من جات بودم با پشت دستم چنان میزدم دهنش ۲شبانه روز گریه کنه

چه قدر خشن...😐

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

جای دفاع نداره هرکی جای این عروس باشه مطمنا تاالان خیلی بد تر رفتار کرده بود

چرا دفاع میکنن البته اغلب اونایی که خودشونم بچه لوس ننر دارن

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..