2777
2789
عنوان

استاد خصوصی زبان انگلیسی

31509 بازدید | 100 پست

دوستان محترم , می خواستم ازتون در مورد یه استاد خوب که ترجیحا خانم باشه در تهران سوال کنم.

اگه تا حالا معلم خصوصی زبان داشتین برای مکالمه و راضی بودین یا از کسی شنیدین که خوب بوده اون خانوم , به منم معرفی کنید.

واسه یادگیری زبان میخوام

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستم من ساکن تهران هستم و خودم تدریس زبان انگلیسی رو انجام میدم  شما چه سطحی هستی و برای ...

شما چه سطحی رو تدریس میکنید

من دیپلم گرامر رو گرفتم و در واقع زبان رو به صورت عمومی برای مکالمه میخوام..

و سطح من با توجه به تاریخچه درسیم باید متوسط باشه .. کتاب SUMMIT 1A رو استادی بهم معرفی کردن بعد تست

شما در چه سطحی درس میدین عزیزم و چه کتابی؟ من صرفا مکالمه میخوام

من از پایه کار میکنم ببینید کتاب زیاده من از کتاب اینترچنج شورو میکنم یکمی قدیمی هست اما رودستش کتابی نیست.

مطلب دیگه اینه که عزیزم شما هرچقدرم مکالمه قوی داشته باشین گرامر و قواعد رو یاد نگیرین نمیتونین از یه حدی به بعد جلو برید و یادگیری سطحی میمونه

من از پایه کار میکنم ببینید کتاب زیاده من از کتاب اینترچنج شورو میکنم یکمی قدیمی هست اما رودستش کتاب ...

من دیپلم گرامر دارم.

در گذشته گرفتن دیپلم گرامر جدا از بخش مکالمه بود.

و من گرامر رو به اتمام رسوندم در حد مدرک دیپلم.

من از پایه کار میکنم ببینید کتاب زیاده من از کتاب اینترچنج شورو میکنم یکمی قدیمی هست اما رودستش کتاب ...

من کلاسای سفیر رفتم و در حد پیشرفته الان هستم.

یعنی کتابای بنفش touch stone

اما هنوز اینا راضیم نمیکنه و مکالمه روان تر و خصوصی مدنظرمه.

من بلد نیستم کسی رو برای دوستی ادد کنم اینجا. انجام ندادم تا حالا.

اگه تمایل دارین و تونستم سطح خودم رو براتون توضیح بدم , لطفا برام پیام خصوصی بذارید که بتونم بیشتر بنویسیم.

و ان شالله اگه لازم شد تماس میگیرم باهاتون.

من دیپلم گرامر دارم. در گذشته گرفتن دیپلم گرامر جدا از بخش مکالمه بود. و من گرامر رو به اتمام رسون ...

بله درسته. ما چون کتاب به کتاب کار میکنیم و فقط رو مکالمه تمرکز نمیکنیم همه جانبه هست به این دلیل میگم البته شرایط شما فرق میکنه . مکالمه با کتاب حل نمیشه یعنی شما دایم باید با استادتون در ارتباط باشد تا عیباتون مشخص شه و اشکال کارتون دربیاد ... امیدوارم موفق باشید 

حالا از این مبحث من گذشتم , 

اما واقعا یه درد اینجا هست , وقتی هیچ دوستی اعلام نکرد که کلاس زبانی رفته و از چه استادی راضیه , و یا وقتی تاپیک " رفتار آدم جوگیر رو بگید " و یا " کاش مثل قبل خوشگل بودم " وقتی اینا میشن پر بازدید/

ولی حتی یه نظر گذاشته نمیشه که آیا کسی از استاد زبانش راضی هست یا بوده و یا حداقل از کسی شنیده یا نه ,

یعنی خانومها دارن به بد سمتی میرن .. و باید فاتحه خوند برای مملکتی که نصفش از ما تشکیل شده که موضوعات داغمون , سر و ته اش هیچی نیست/.

همین.

من دیپلم گرامر دارم. در گذشته گرفتن دیپلم گرامر جدا از بخش مکالمه بود. و من گرامر رو به اتمام رسون ...

بایستی اگر تمایل داشتید ازتون آزمون تعیین سطح گرفته بشه و وقتی سطح زبان شما مشخص شد باتوجه به اون کتاب معرفی و تتدریس بشه چون یه نسخه رو نمیشه برای همه پیچوند

واینکه خیلی مهمه از پایه کامل شروع کنید و قواعد و دستور زبان حتما باید یاد گرفته بشه چون برای مکالمه درست و دقیق شما نیاز دارید قواعد رو بخوبی و کامل آموزش ببینید

حالا از این مبحث من گذشتم ,  اما واقعا یه درد اینجا هست , وقتی هیچ دوستی اعلام نکرد که کلاس زب ...

حق با شماست منم تو خونه شروع کردم ب خوندن . و دوست دارم مکالمم خوب بشه ولی خب ادم باید پول داشته باشه دیگه

2810