2777
2789
عنوان

حورالعین بهشتی❗️

274 بازدید | 27 پست

تاحالا فکرکردید که حور یا حورالعین یعنی چی؟

درحالیکه همیشه گفتن حورالعین ب معنی زنان چشم درشت و زیبا هستن و قضیه به طور کامل برامون مطرح نشده . ولی تو یکی دو آیه اینطوری نوشته شده 

پرهیزگاران در جایگاه امنى قرار دارند، در میان باغ‌ها و چشمه‌ها، آنها لباس‌هایى از حریر نازک و ضخیم می‌پوشند و در مقابل یکدیگر می‌نشینند، این‌چنین‌اند بهشتیان و آنها را با "حور العین" تزویج می‌کنیم(اینجا میگه پرهیزگاران و بهشتیان که تنها شامل مردان نمیشه و زنان هم جزو شون هستن و در آخر هم کلمه حورالعین رو میاره!).

«هر بنده‌ای که وارد بهشت می‌شود، یک حوری در بالای سرش و یک حوری در کنار پاهایش می‌نشیند و با بهترین صدایی که جن و انس شنیده‌اند، به نغمه‌خوانی مشغول می‌شوند. البته این ترانه‌خوانی به ساز شیطان نخواهد بود، بلکه به تمجید و تقدیس خدا خواهد بود.(و این روایت هم از پیامبره که باز هم کلمه حوری استفاده شده برای بهشتیان).

و اما سوال آخر اینه که آیا اینکه میگن زن فقط میتونه شوهر دنیایی رو انتخاب کنه و مرد میتونه زن رو اختیار کنه (درصورتی ک مقام اون از زن دنیایی بالاتر باشه).

حقیقت هست یا نه؟    

محدثه هستم لطفا تجربیاتتون رو با من به اشتراک بذارید . گیمر هستم . مدافع حقوق زنان هستم و مخالف کودک همسری  

و من یجایی خوندم  زن فقط یه همسر و مرد میتونه زنش رو یکی از همسرانش دربیاره

محدثه هستم لطفا تجربیاتتون رو با من به اشتراک بذارید . گیمر هستم . مدافع حقوق زنان هستم و مخالف کودک همسری  

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

کلا به حوری فکر نمیکنم

من نمیدونم معنی حورالعین رو کی تعیین کرده

نه فک کنم برا خانم هاس فقط

من خوندم راجبش 

و تقریبا مطمئنم برا خانم ها نیست ولی یه سایتی هم خوندم ک برا خانما هم هست. 

حس میکنم خدا الان اون بالا پوکر فیس شده عربا دست از سر 4 همسری تو بهشتم بر نمیدارن

اگه قراره برا بهشتیان باشه این نعمت ها قراره مساوی باشه...

حس میکنم خدا الان اون بالا پوکر فیس شده عربا دست از سر 4 همسری تو بهشتم بر نمیدارن

خخخخ  نه دیگه ۷۰ تا میخان 

۴ تا براشون چیزی نیستش  تو بهشت بخور و بخوابه کلا😂😂😂

و خدایی که  بشدت کافیست 🌱