2777
2789
عنوان

آیا این کار نه دادن و بی حیایی بود

90 بازدید | 7 پست

سلام خانما ما یک استادی داشتیم ترم قبل این بنده خدا خیییییییلی آدم خوبی بود مرد خوبی بود حلقه دستش بود اما هیچ رفتارش به متاهل ها نمیخورد بعد ما ترم تموم شد و دیگه ندیدیمش تا شروع ترم جدید قشنگ چهار هفته پیش من دیدمش رفتم ازش تشکر برای اون ترم و امتحانش و نمرش خیییییییلی خیییییییلی خوشحال شد 

وقتی که امتحانش و دادیم تموم شد همون ترم قبل پیجش و دادتو گروه گفت خواستید عضو بشید می‌خوام فعالیت شروع کنم بعد امروز شروع کرده یک پست و استوری گذاشت من هر دو و لایک کردم اما استوریش و 👌👌👌 ریپ زدم به نظرتون بد و زشت شد؟؟؟ توروخدا راهنمایی کنید الان نمیگه چقدر دختره بیحیا هست و نخ داده و فلان

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

وقتی حلقه داره متاهله 

پیجش چه پیجیه؟ حریمارو حفظ کنین 

بلانسبت تو استارتر که معلومه دختر پاکی هستی که برات سوال پیش اومده 

ولی زیاد صمیمی نشو ممکنه مرده سوتفاهم براش پیش بیاد 

اینجا یه دختره هی تاپیک میزد میگفت استادم متاهله چرا منو به همسری نمیپذیره چرا نمیذاره نعمت مادر شدن بچشم 

اخرش چیشد؟ استاده مثل دستمال کثیف انداختش کنار

مثل همیشه رو سیاهی موند به ذغال💪 نان حلال بر سر هیچ سفره ای بیات نمیشود       #نان _حلال

وقتی حلقه داره متاهله پیجش چه پیجیه؟ حریمارو حفظ کنین بلانسبت تو استارتر که معلومه دختر پاکی هستی که ...

عههه خوب پس ان‌شاالله که خوشبخت باشه توی زندگیش

عزیزی شما

درسته نه بابا اما من کلا واقعا شخصیتش و دوست دارم فقط دو ماه و نیم باهاش ما کلاس داشتیم خیلی خوب بود اصلا من هیچ چیز بدی از این آدم ندیدم فقط سر کلاسش خیلی نگاه میکرد که اونم به تبعه شغلش بود و واقعا شخصیت و خصوصیاتش برام قشنگ بود و کلا نرمال و با آرامش بود و اسوه اخلاق بود

و هیچوقت هم برخلاف حریم رفتار نمی‌کرد 

وقتی امتحانمون هم تموم شد پیجش و فرستاد تو گروه گفت می‌خوام فعالیتم و توش شروع کنم خوشحال میشم اگر دوست داشتید عضو بشید درباره توسعه فردی هست 

بعد هم که ترم تموم شد شروع ترم جدید قشنگ یک ماه پیش بود توی راهرو دیدمش ازش تشکر کردم برای ترم گذشته و امتحان و اینا و گفتم حیف که سعادت نداشتیم که این ترم باهاتون کلاس داشته باشیم و اونم خیییییییلی خوشحال شد بعد دیگه اصلا ندیدمش 

که امروز اولین پست و استوریش و گذاشت من لایک کردم و استوریش و ریپ زدم سه تا 👌👌👌 فرستادم 

میگم زشت نشد یعنی بعد تازه اصلا معلوم نیست منو بشناسه که این پیج منم یا شاید اصلا ندونه فامیلیه من چیه فقط می‌دونه که من اونم که تشکر کرده و همیشه سرکلاسش جلو می‌نشینم و مشارکت داشتم تو کلاس به قیافه یعنی می‌شناسه 

خلاصه کلا میگم بد نشد یعنی؟ زشت نشد فکر بد نمیکنه؟

عههه خوب پس ان‌شاالله که خوشبخت باشه توی زندگیشعزیزی شمادرسته نه بابا اما من کلا واقعا شخصیتش و دوست ...

نه عزیزم بد نشد نگران این موضوع نباش 

افرین به شما که اینقدر عاقلی😘

مثل همیشه رو سیاهی موند به ذغال💪 نان حلال بر سر هیچ سفره ای بیات نمیشود       #نان _حلال