2777
2789
عنوان

دو نفر به عشقشون رسیدن😍😭💔

192 بازدید | 23 پست

من نمی‌دونم چرا ولی هرکس ب عشقش برسه دلم میسوزه 😔...

خلاصه اولی دختر خاله ام یکی و دوست داشت پسره ام دوستش داشت حدودا 5یا6سال شایدم بیشتر باهم بودن ولی قضیه جوری شد بهم نرسیدن و دخترخاله ام ازدواج کرد شوهرش معتاد بود همش پی دیونگی های خودش بود اصلا خونه نمی اومد ...دوست پسر سابق دختر خالمم ازدواج کرد ...

وقتی اون ازدواج کرد دختر خاله ام اومدو طلاقشو گرفت پسره ام 6ماهی زندگی کرد و چند وقتیه اونم طلاق گرفت از زنش یکماه میشه ک با دختر خاله ام باز عقد کردن...

دومی یکم اشنا دوره دقیق نمیدونم ولی تا این حد میدونم 5سال پیش دختره یک خواستگار داشته که رلش بودو خانوادش قبول نمیکنن و دختره ام باز با یکی دیگه ازدواج میکنه یکی دوسال زندگی میکنه باز میاد خونه مامانش میشینه تا طلاقش دادن اونم تازه با همون خاستگار قدیمش ک رلش بوده عقد کردن😵‍💫😐

مامان دوتا پسر خوشملم ♥️

دعانویس شون خوب بوده دوست منم ب عشق سه سالش،رسده

وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته.                                                      جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن                   توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده                                            

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ما ک عاشق بودیم و وسطش کسی نیومد این شد زندگیمون اینا ک وسط کار با یکی دیگم بودن خیلی حسرت این عشق و ...

عزیزم اره هر جوری باشه زندگیه دیگه گاهی تلخ و گاهی شیرینه

مامان دوتا پسر خوشملم ♥️
ما ک عاشق بودیم و وسطش کسی نیومد این شد زندگیمون اینا ک وسط کار با یکی دیگم بودن خیلی حسرت این عشق و ...

حسرت عشق و عاشقی مردم نمیخوریم حسرت خودمونو میخوریم که همه کار کردم صدمو گذاشتمو نشد 

نخواست که بشه

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی
حسرت عشق و عاشقی مردم نمیخوریم حسرت خودمونو میخوریم که همه کار کردم صدمو گذاشتمو نشد نخواست که بشه

ادما وقتی ب چیزی نرسیدن براشون خیلی حسرته ولی وقتی میرسی میبینی اونی ک تصور کردی نیس.این ذات انسان دیگه چون نرسیده فکر میکنه اون ادم تمام دنیا بود و هیچکس جاشو پر نمیکرد.وقتی میرسی صفر تا صد اون ادمو لمس میکنی تازه واقعیت خودشو نشون میده

ادما وقتی ب چیزی نرسیدن براشون خیلی حسرته ولی وقتی میرسی میبینی اونی ک تصور کردی نیس.این ذات انسان د ...

اره میدونم بعد یه مدت عادی میشه

ولی خدایا من این ادمو خیلی دوست داشتم نمیشد این دیگه درس نشه ؟🥲

میترسم تا اخر عمرم فراموشش نکنم حتی

ادما وقتی ب چیزی نرسیدن براشون خیلی حسرته ولی وقتی میرسی میبینی اونی ک تصور کردی نیس.این ذات انسان د ...

بازم خوش به حالت که رسیدی و دیدی واقعیتشو

حداقل حسرت نشد

حسرت خیلی سخته 

حسرت اونی کع قراره در اینده کنارش باشه