2777
2789
عنوان

چرا نوار بهداشتی مشبک تولید میکنن⁉️😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1884 بازدید | 101 پست

من با پنبه ای اتفاقا خارش میگیرم

همیشه استفاده میکنم

خواهرِ پاتریک هسدم ــ خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

بیشتر ببینید
غصه قیمتش نیست ک فقط نگرانم نتونم درست استفاده کنم

میدونم قیمتش بصرفس 

بخر مطمعنم میتونی اگرم نتونستی بنداز یه گوشه بمونه🤣

خانم هستم، 😐انقد نگین مردی، خسته شدم از بس توضیح دادم که بابا من مرد نیستم😭🤦‍♀️🤣بنده متاهل و متعهد هستم به مردی که عاشقمه و منم عاشقشم،👀😁 پسرم تمامه داراییه من از این دنیاست😍😘❤️درخواست دوستی هم نمی‌پذیررررم، باسپاس فراوان👀🙏😎🌹

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

میدونم قیمتش بصرفس بخر مطمعنم میتونی اگرم نتونستی بنداز یه گوشه بمونه🤣

😂😂😂😂

کاربری دست دونفره....🌹دوتا خانـــووووم😌یکی مشغول خونه داری وبزرگ کردن دخترقشنگش ماه🌙لین ؛اون یکی مجرد وسرگرم دخترونگیاش🍁

هربار دستشویی میری در نمیاد؟

نه اصلا مگه اینکه خیلی زور بزنی 🤣🤣

ولی من اکثر مواقع خودم در میارم خالی میکنم میشورم دوباره میزارم 

در نیاری ام ایراد نداره ولی دیگه آخرش هر 8 ساعت باید تخلیه بشه 

خانم هستم، 😐انقد نگین مردی، خسته شدم از بس توضیح دادم که بابا من مرد نیستم😭🤦‍♀️🤣بنده متاهل و متعهد هستم به مردی که عاشقمه و منم عاشقشم،👀😁 پسرم تمامه داراییه من از این دنیاست😍😘❤️درخواست دوستی هم نمی‌پذیررررم، باسپاس فراوان👀🙏😎🌹

بیشتر ببینید