2777
2789
عنوان

داخل سالن خالم یکی اروم اشک میریخت

| مشاهده متن کامل بحث + 74259 بازدید | 378 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

البته اینکه دو ماهه بچش مرده و اومده آرایشگاه برام خیلی عجیبه ....

مگه عهدبوقه

بعد ۴۰ عقد عروسی همه چی ازاده والاااا

به تو فکر کردم دوباره دوباره به تو فکر کردن عجب حالی داره....(:

اصلا هيچکي به اون دختر و مادر بدبخت فکر نميکنه همه گير دادن به ميانسالي

شما نمیبینی توی تاپیو دعواعه و استارتر تاپیکشو قفل نمیکنه؟؟؟؟خب مشخصه همینو میخواست که به هدفشم رسید

یا دیده داره پر بازدید میشه دلش نمیاد قفل کنه🙄

خدای مهربونم سیپورت

من الان میانسالم

من کارگو با تیشرت لانگ میپوشم گاهی

بدون بچه برم هیچکس نمیفهمه متاهلم وقتی حلقه نباشه

میانسالم😶👩‍🦯

البته میانسالی هم بخشی از زندگیه ولی خب فکر میکردم جوونم 😶‍🌫️

👈🏻https://abzarek.ir/service-p/msg/1979222👉🏻 با من حرف بزن  

درگیر تویی که چسبیدی به این تاپیک من دوستام اینجان خودمم هستمتو که کسی محلت نمیده و میای روی اینو او ...

من دوست واقعی دارم نیازی ب دوست مجازی ندارم تو از بی کسی اومدی تو سایت دوست پیدا کنی 

ریپ نزن حال تو و امثال تو رو ندارم

به تو فکر کردم دوباره دوباره به تو فکر کردن عجب حالی داره....(:

خیلی هم کار درستی کردین بانودهه هشتادی هایی که ازدواج میکنن خوبن؟ هنوز زندگی نکرده باید بشور بساب کن ...

بله خیلی راضیم چون درس و سرکار و تفریح مجردی گزراندم بعد با عقلم ازدواج کردم و همسرم یه فرشته اس البته یکسال ونیمه ازدواج کردم ولی خودمو تازه عروس میبینم خخخ

شما نمیبینی توی تاپیو دعواعه و استارتر تاپیکشو قفل نمیکنه؟؟؟؟خب مشخصه همینو میخواست که به هدفشم رسید ...

خب  من الان چکار کنم برم استارتر و ادب کنم 

به خودش بگو مشکل داري

من ۳۴ سالمه و چه میانسال برچسب بخورم چه نخورم مشکلی نیست

چه گیری به این میانسالی دادین

اصل موضوع را ول کردین

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...