2777
2789
عنوان

با دیدن عروس همسایمون برای چندمین بار افتخار کردم یه زنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2659 بازدید | 94 پست
میگم، واقعا طلاق معامله ای دو سر سوخت.هیچ کدوم از دو طرف سود نمیکنه.الان هم اون مرد زندگیش باخته، هم ...

برای بعضی زندگیها طلاق بهترین درمان است . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

یکی از خانمهای آشنای ما، نشست پای یه آقایی، خیلی معروف، فامیلیشو بگم همه میشناسن.یه بچه هم داشت مرد، ...

شاید این خانم چند سال پیش هم خیانت کرده ولی برعکس گفته . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

از همه اینا که بگذریمچقدر مادرشوهرش عوضی بود از خدا نترسید که تهمت دروغ میبست به مادرزن پسرش؟؟ استار ...

دیروز نزدیکای ۱۰صبح بود دیدیم تو کوچه دادو قاله داداشم رفت بیرون گفت انگار با عموی دختره حرف زده بودن دم دره مابودن گفته بود که اره فلانی خیانت کرده صیغه داشته بعده اون که دختره دیده بود مادرشوهره به همسایه ها این حرفی رو گفته اونموقع دختره اومد گفت به من تهمت نزن برو گندکاری بچت رو جمع کن ولی پدرشوهرش از خونه بیرون نیومد

شاید این خانم چند سال پیش هم خیانت کرده ولی برعکس گفته .

الله اعلم.

من تو طلاق ، دلم برای بچه ها میسوزه.

الان دخترش از شوهر اولیش، کلا از اول پیش مادر،همین خانم بزرگ شده.

الان بچه اون مرد ، این وسط ، پدرو مادرش جدا شدن

الله اعلم.من تو طلاق ، دلم برای بچه ها میسوزه.الان دخترش از شوهر اولیش، کلا از اول پیش مادر،همین خان ...

برای بچه‌ها طلاق خیلی بهتر از زندگی در یک خانه ناآرام و آشفته هست . 

هیچ بچه ای در محیط پر تنش قادر به بروز تمام قابلیتهاش نخواهد بود . 

طلاق تازه شروع بدبختی یه زن، اونم با دو تا بچه.

نه عزیزم برای همه اینجور نیست 

الان دیگه فرق کرده متفاوت شده 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
بیشتر ببینید