2777
2789

من دوست دارم مداح ببینم بیاد برای ۵ یا ۶نفر روضه بخونه ماهی یه بار

کم هزینه هم هست اینطوری ممنونم

ظهور آقا امام زمان صلوات بفرستیم همیشه و همیشه و همیشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اگر پولت زیادی کرده همچین کن 

آخه اینهمه مداحی قشنگ دانلود کن 

به والله که بیشتر اثر داره و بدون هزینه 

من و خواهرام تو خونه هامون  که اینکارو میکنم اصلا بخدا قسم حال و هواش عرفانی تره و آدم بیشتر توجه میکنه 

اما باید بگردی مداحی قشنگی پیدا کنی 

من نگرفتم ولی دیدم فقط یکی میادروضه میخونه ومیره فقط برااهل خونه بدون مهمون

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                  حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                                       

مراسمایی که خودم میگیرم همیشه شلوغه ولی همسایمون روضه های ۴ و۵ نفره خیلی میگیره مداحم میاره

سالی یه بار شلوغ میگیرم هزینه ها بالاست و بچه کوچیک دارم نمیرسم

پیش خودم گفتم مداح یه وقت بدش نیاد بگه فقط برای خودشون که ۲نفرن یا ۵نفرن منو دعوت کردن

من نگرفتم ولی دیدم فقط یکی میادروضه میخونه ومیره فقط برااهل خونه بدون مهمون

من ندیدم سعادت نداشتم چجوری یعنی مداح بدش نمیاد ؟

سلام. و من الله التوفیق. 

آقا، جنتلمن، مرد آلفا، نسل z، کاریزماتیک، cute,  attractive,  sweet, lovely,  بقیشم تو بگووووو ..... تو مال من نیستی تو خود منی، یعنی مال مال مال خودم فقط و فقط و...

همین روضه های بی شیله پیله نگاه خاص تری داره از سمت اهلبیت

آره واقعا خالص میشه یجورایی ولی میترسم مداح بدش بیاد بیاد روضه حضرت عباس بخونه برای ما ۲نفر و مادرشوهرم اینا و خواهرشوهرم اینا

من ندیدم سعادت نداشتم چجوری یعنی مداح بدش نمیاد ؟

چرابدش بیاد؟

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                  حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                                       

خودم یه نفری گاهی تو خونم حدیث کساصوتی می‌ذارم و ختم ۱۴۰۰ تا صلوات میگیرم، 

آنقدر میچسبه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...