2777
2789

بچه ها قضیه اینه بابام وصیت کرده بود اموالش بین داداشام و من تک دخترم یکی هستم مساوی تقسیم بشه 

ولی رسمی نبود وصیت نامه اش ...خلاصه که یه سری اختلاف ها افتاد این وسط نه سر من سر ارث مادرم 

باعث یه سری کدورت ها شد 

از اون طرف دیگه انگار داداشام از خدا خواسته برای منم نیومدن بدن که مساوی بسه منم هیچ وقت بهشون نگفتم 

اینم بگم اولش  داداشام راضی بودن 

اما یکی از زنداداشم این وسط سوسه اومد الکی از طرف من حرف در آورد این حرفا .که دیگه اصلا شوهرش که یکی از داداشام هست راضی نشد بیاد بده ...

اما یکیشون  اومد داد ولی من بازم بشه گفتم راضی نیستم 

گفت نه بابا وصیت کرده حقته 

.منم هنوز با اون زنداداشم  رودررو نشدم که حالیش کنم اشتباه قضاوت کردی ..خیلی بددددمممم اومد ازش حرف ناحق زد 

می‌دونم امسال عید برم خونشون شاید بحثم بشه ..

خوشمم نمیاد برم نه بخاطر زمین بخاطر این حرفاش که پشت من گفت ..

اگرم نرم میگن لابد خواهر برادریش بخاطر همین یه تیکه ارث بود ‌.

موندم چکار کنم ..

اگر امضا منو میخونی به خودت لطف کن با حس خوب بخونش🙂♥️خدایا شکرت بخاطر همه نعمت های فراوان که درزندگی ام دارم شکر گذارم 🙏🏼✨امروز به دنبال خوبی ها میگردم و از آنها قدردان هستم 🙏🏼✨من شادی و نشاط را به زندگی خود دعوت میکنم و با طبیعت جهان هستی در ارتباط هستم 🙏🏼✨پول به روش های پیش بینی نشده و غیر منتظره به من می‌رسد 🙏🏼✨بدن من بهترین چیزها را برای سلامتی برای رفاه من میداند 🙏🏼✨من افراد خوب را در زمان خوب جذب میکنم 🙏🏼✨اتفاق های خوب حالا برای من رخ میدهد 🙏🏼✨من ارزشمند هستم و به تنهایی کافی هستم 🙏🏼✨خدایا سپاس ♥️🤲🏼خدایا سپاس♥️🤲🏼خدایا سپاس♥️🤲🏼

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عجب اموالتان رو دزدیدن رسما ول کن نرو

خب قانونی حقی به من نمیرسد مساوی ..

دلم نمی‌خواد برم ولی موندم 

اگر امضا منو میخونی به خودت لطف کن با حس خوب بخونش🙂♥️خدایا شکرت بخاطر همه نعمت های فراوان که درزندگی ام دارم شکر گذارم 🙏🏼✨امروز به دنبال خوبی ها میگردم و از آنها قدردان هستم 🙏🏼✨من شادی و نشاط را به زندگی خود دعوت میکنم و با طبیعت جهان هستی در ارتباط هستم 🙏🏼✨پول به روش های پیش بینی نشده و غیر منتظره به من می‌رسد 🙏🏼✨بدن من بهترین چیزها را برای سلامتی برای رفاه من میداند 🙏🏼✨من افراد خوب را در زمان خوب جذب میکنم 🙏🏼✨اتفاق های خوب حالا برای من رخ میدهد 🙏🏼✨من ارزشمند هستم و به تنهایی کافی هستم 🙏🏼✨خدایا سپاس ♥️🤲🏼خدایا سپاس♥️🤲🏼خدایا سپاس♥️🤲🏼

بیشتر ببینید
نرو اصلا

دلمم همین میگه 

بیشتر ببینید

بنظرم برو ولی زن داداشت این حرفا رو نادانسته نزده احتمالا کرم داره و اتیش بیاره پس حرف زدن باهاشم نتیجه ای نداره

مهدیًا منتصرا🤲🏻نژادپرست نباشیم ایرانی و فلسطینی هر دو انسان هستند کسی که نسبت به فلسطین بی تفاوته خیرش به من ایرانی هم نمیرسه«مردم زنده به گور با دست بسته،همدرد با شهدای غواص ایران فلسطین»🌿من عمل منکم سوءً بجهالة ثم تاب من بعده و اصلح فإنه غفور رحیم💗دو تا زن که باید بشناسی راشل کوری میترا کمایی 🌿 خدایا طرد شدنم بخاطر حجاب گریه و زاری موقع نماز خوندنم و گرسنگی کشیدنم برای روزه مثل خار مغیلانی هستن که من برای رسیدن به کعبه ازش نمیترسم💗زر نبارد از آسمان به سرش ، یا خودش دزد بوده یا پدرش/ فما جاع  فقیر الا بما متع غنی📌چند تا تریک اقتصادی😊 اولا چندجا قیمت بگیرید مثلا یه شیشه گلاب یجا ۱۲۰ یجا دیگه همون مارک ۷۰ روش هم قیمت نزده ، نون تست رو از نون فانتزی ها بگیرید شیر محلی از لبنیاتی بگیرید و خودتون ماست و پنیر درست کنید ، هر چیزی که تو کافه و رستوران میخورید تقریبا دو برابر هزینهٔ وقتی میشه که خودتون درست کنید ، لباس ( و حتی المقدور هیچ چیزی) آنلاین نخرید تو مغازه هم همیشه اول قیمت بگیرید و رسید هم بگیرید همونجا بخونید ،خریدهایی که هر ماه دارید رو از قبل بنویسید تا حواستون باشه بیشتر از اون مقدار خرج نکنید یا اینکه تو یه کارت مقداری که لازم هست بریزید. طب سنتی هم یه راه صرفه جوییه داروهای گیاهی مثل قطره پرسیکا و ایبروگل و ویتاگنوس قیمت مناسب و شفابخشند.برای ریزش مو نخوداب توصیه میشه💗. تجملات رو کنار بزاریم یه دکتر روان شناس میگفت اگه بدونیم ارتباطات چقدر خوبه با همون چای تلخ هم میشینیم تو راه پله تا دو دیقه همو ببینیم. چند تا غذای مفید خوشمزه پکوره، کوکوسبزی،راتاتویی، اشکنهٔ کشک،ناگت سبزیجات،دوپیازه،گراتن ذرت، فلافل،میرزاقاسمی، چندتا محصول ایرانی خوب: کرم مرطوب مدیلن (برای پوست چرب) کرم مرطوب کودک درمنجلین لیپ بالم دافی.💗اهدای عضو باارسال کدملی به ۳۴۳۲گزارش موارد کودک آزاری،همسرآزاری و ... تماس بااورژانس اجتماعی۱۲۳یامیتونیدبه روان پزشک ویژگی های فردروبگیدشاید قرص تجویزکرد.شکایت ازگرانفروشی۱۳۷ تعزیرات.شکایتازپزشک متخلف تماس بانظام پزشکی شهرتون(لطفااگه مورد تعرض پزشکی قرار گرفتیداین مورد روحتماانجام بدیدفقط تلفنی نام دکترروبگید) اطلاع از وضع جاده هاتماس با١٤١ emtehanejabr.blogfa.com

بیشتر ببینید
نرو بذار داداشت بیاد خونه تو

عمرن بیاد 😔

بیشتر ببینید
من بودم نمیرفتم

زنگ بزنم فقط به داداشم عید تبریک بگم خوبه ؟؟

بیشتر ببینید

من باشم میرم و حرفی هم نمیزنم، قطع ارتباط کامل رو دوست ندارم، فردا داداشت رو خونه مادرت یا اقوام ببینی روتون بشه بهم سلام کنید حداقل ،فقط خشک و رسمی تر

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
بنظرم برو ولی زن داداشت این حرفا رو نادانسته نزده احتمالا کرم داره و اتیش بیاره پس حرف زدن باهاشم نت ...

خب از قصد که داداشم به من نده .هدفش که این بود در کل ..

چون  علنا به خودمم گفت که بابات چرا مساوی تقسیم کرده این حرفا 

بیشتر ببینید