2777
2789
عنوان

خیلی تنهام حتی تو زندکی متاهلی

195 بازدید | 13 پست

تو همه جمع ها تنهام خانواده پدری مادری خونواده شوهر حتی کنار همسرم همیشه اضافه بودم و تنها 

دلم گرفته خوابم نمیبره از خودم متنفرم کاش بمیرم

همیشه در عذاب بودم تو مدرسه دانشگاه 

😔

یه فروردینی بی حوصله

منم تنهام 

ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

این حس خودته یا دیگران بهت این حسو میدن

منم بیشتر اوقات حس تنهایی میکنم 

دَر تآریخ‌ بِنویسید : نسلِ‌مآ‌خِیلی‌سَعی‌کردزِندگی‌کُنه🖤.️  ....و اوست‌ کِ کارگشای ِ‌مشکلات ‌من‌ است:#خدایِ‌من🤍🌚✨🫀!:)....ما در گوشه خلوت خویش عالمی داریم از جنس اُمید.!🌝🌱....بعد هر زمستون سخت یه بهار خفن منتظرته...این قانون طبیعته! ......تو نمیتونی گذشته رو تغییر بدی ..اما میتونی آینده رو خلق کنی

بیشتر ببینید
این حس خودته یا دیگران بهت این حسو میدنمنم بیشتر اوقات حس تنهایی میکنم

نمیدونم امروز تو مهمونی بودیم و من تا نمیرفتم کنار کسی باهام اخت نمیگرفتن ولی بقیه همه باهم خوش بودن

یه فروردینی بی حوصله

چیکار کنم مادرم ایتطور بزرگ کرده ضعیف و محتاج توجه

حیف خانوم حیفه عزیز 

پیشنهاد می‌کنم تو خونه برا خودت رز قرمز بزن لاک قرمز بزن 

لباس شیک بپوش

دختر بنفشم دیوونه کاکائو 🍫💜

همه همینن

همه تنهان

خصوصا وقتی نیاز دارن که تنها نباشن

بنظرم تا وقتی نفهمیم که خدا تنها یار همیشگی ما هست تنها هستیم

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...