2777
2789

و اینکه هیچ وقت من کلید نمیبرم با خودم...ی لحظه اونجا ب ذهنم رسید کاش کیفمو چک کنم شاید ی درصد کلید بود و از شانسم کلیدمو پیدا کردم تو کیفم و در گنج  خود نمیپوسدم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رفتم درو باز کردم دیدم لباسام ازحیاط بیرون اورده شده و توی پارکینگ روی ی چیزی انداختنش پشمام ریخت و سریع لباسارو برداشتم و بلرز بلرز رفتم تو ماشین...گفتم شاید مامانم لباسارو دیدم...ولی پارتنرم گفت اگه مامانت دیده بهت زنگ میزد یا لباسارو میبرد بالا...حتما همسایه انداخته

اره خلاصه و من برگشتم رفتم سمت اتاقم...و دیدم داره پشت سرم میاد سریع درو بستم و قفل کردم...چون میخاس ...

وای

به نظرم اینطور مهمونی رفتن اصلا ارزش نداره. نرو. 

چون هم داری دروغگو میشی هم پنهانکار. 

نمبگم مقصر شمایی اما راهی که برای رسیدن به هدف در پیش گرفتی اشتباهه و بعدا به این طور اشتباهات عادت میکنی، منظورم دروغ و پنهانکاریه. چه از پدر و مادر، چه از همسر و... 

خلاصه ما هم رفتیم سمت باغ...منم تو ماشین لباس عوض کردمو ارایش کردم...دو سه ساعتم نشستیم و 12ونیم برگشتم مثه بدبختا بیمارستان و بابام اومد دنبالم😓الانم مامانم باهام قهره

ریده هم شد تو اعصابم...کوفتم شد ینی

چقدر بده پدر مادر انقدر کنترگر باشن که بچه ۲۳-۲۴ سالشون انقدر مجبور شه به مخفی کاری

مقصر اصلی صد در صد مادرته

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.