2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ان شالله به فروش میرسه نترس خدا بزرگه شما میخاید پس بدید خدا کمک میکنه بهتون

خیلی دیر شد، قرار بود یک هفته ای بدیم، ولی ۲ ماه شد، داییم میگ ضرر کردم نمیدونم چ خاکی سرم بریزم، مامانم از ی طرف شوهرم اصلا آروم و قرار ندارم

ک دنیا ب دوری ز اولاد زهرا نیارزد
خیلی تو استرسم، از صبح فکر‌و‌خیال مثل کرم افتاده ب قلب و مغزم ، همش از استرس میخوام راه برم فقط

طبیعی اما اتفاقی که افتاده دایی جوون یکم صبر کنه مثلا ۱۰روز فرصت بگیرید

خدایا امید وتوکلم فقط به خودته🦋

ان شاالله خیره گل سخت نگیررر میگذره

ممنون عزیزم، ولی دیر شد، تو حق داییم ظلم شد، میگ‌من ضرر کردم، قرار بود ی هفته ای بدیم، شد دو ماه

ک دنیا ب دوری ز اولاد زهرا نیارزد

خواستم خونه تکونی کنم بچم هی از خواب بیدار میشه باید بیام بخوابونمش. وقتی بیداره که نمیشه راحت خونه تکونی کرد الآن زود به زود بیدار میشه🤔

💜حسبی الله💜 اللهم عجل لولیک الفرج💜
سرشب یه چرت زدم بعد با صدای زنگ گوشیم بیدار شدم با نامزدم تلفنی صحبت کردمیهو ساعتو نگاه کردم دیدم دو ...

خدا حفظتون کنه برای همه🍓❤

خدایا امید وتوکلم فقط به خودته🦋