2777
2789

دوستم چندسالی از من بزرگتره، هروقت خواستگار دارم و راجع بهش باهاش صحبت میکنم و نظرشو میخوام یا مثلا دردو دل میکنم، یهو غیب میشه وسط صحبت و بی محلی میکنه یا مثلا اگ طرف مقابل ی ویژگی بد داره میگ مثلا اون خله ولش کن و فلان... دوست من جایگاه اجتماعی خوبی ام داره ولی دلیل این رفتاراشو متوجه نمیشم، ب نظرت دلیل کارش چیه؟؟

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

شاید اصلا تو فاز ازدواج نیس حوصله مشورت دادن نداره چن سالشه

۳۳سالشونه، نمیدونم بعضی وقتا میگ دیگ ب ازدواج فک نمیکنم گاهی ام ک من میگم چرا ازدواجم جور نمیشه میگ اره منم دلم ازدواج میخواد....

حسادت ، حسادت ،حسادت هیچ احدیییی تکرار میکنم هیچ احدی حاضر نیست شما ازش سرتر باشی

فک کن من ی ساعت دارم تایپ میکنم، یهو رف، میدونم آنلاینه...

ب نظرت پیامامو پاک کنم؟؟

چرا امشب همه ی دوستا حسود شدن😂

نمیدونم من فک کردم شاید اشتباه متوجه شدم ولی واسه بار دهم اینکارو امشب تکرار کرد...من ی ساعت تایپ کردم بعد یهو رف، میدونم آنلاینه ولی سین نمیزنه....

نمیدونم من فک کردم شاید اشتباه متوجه شدم ولی واسه بار دهم اینکارو امشب تکرار کرد...من ی ساعت تایپ کر ...

شاید حوصلش نکشیده

ولی در کل اگه وایب خوبی ازش نمیگیری قطع ارتباط کن

نه ثروت تا کنون زاییده مردی☆نه قصر و کاخ درمان کرده دردی☆برو انسانیت را مشتری باش ☆قضاوت میشوی با آنچه کردی~من مهربونم ولی عصبی🥺🥹😡

شاید حوصلش نکشیدهولی در کل اگه وایب خوبی ازش نمیگیری قطع ارتباط کن

اصلا نزدیک هم نیستیم، ولی خیلی رفتارای این مدلی ازش دیدم، هروقت خودش حوصله داره یا دلش گرفته یا اشتباه میکنه ک نیاز ب صحبت و همدلی داره میدوئه میاد...واقعا کاراش رو مخمه

اصلا نزدیک هم نیستیم، ولی خیلی رفتارای این مدلی ازش دیدم، هروقت خودش حوصله داره یا دلش گرفته یا اشتب ...

وقتی ناراحت میشی چرا ادامه میدی! 

نه ثروت تا کنون زاییده مردی☆نه قصر و کاخ درمان کرده دردی☆برو انسانیت را مشتری باش ☆قضاوت میشوی با آنچه کردی~من مهربونم ولی عصبی🥺🥹😡

شاید تنهایی...ولی امشب خیلی بهم برخورد

ول کن بابا 

یه دوست جدید پیدا کن

ولی اگه رفاقتونو دوست داری و خاطرات خوبی دارین ولش کن