2777
2789
عنوان

مردا چرا این جورین

170 بازدید | 10 پست

مادرشوهرم فکر کنم زنگ زده به شوهرم گفته داداشت رفته خرید حالا نمیدونم گفته پول بده پول نداره یا چی 🤷🏻بعد شوهرم 3 تومن واسش زده البته فکر منم 3 به من گفت انقدر زدم که واسه خودش لباس بخره بعد من دلم نمیاد برم آرایشگاه مو رنگ منم خودم رنگ کردم چند روز پیشم رفتیم خرید همه چی دارم منتها یه کم باز خرده ریز خریدم بعدا شوهرم گفت فلان چیزو میخواستی چیکار به آدم برمیخوره 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واسه منم خرج میکنه ولی حرفای این چنینی واقعا آدمو ناراحت میکنه این میخواستی چیکار اونو میخوای چیکار

ولش کن تو خرج نکنه میریزه تو شکم خانوادش

اگه جایی باعث ناراحتیتون شدم حلالم کنید🧡اگر دوست داشتین برای خانوادم دعا کنین💚دوست داشتین بگین حمدبخونم براتون

مشکلی که ده ساله باشوهرم و مادرش دارم فقط امیدوارم از گلوش،پایین نره

حالا مادر شوهرم به من چی داده عیدی یه هفته پیش یه سر رفتیم سمتشون کار داشتیم شوهرم گفت یه سر بریم بزنیم یه شال از این ارزونا که یه طرف چاپه قشنگم نبود بهمم گفت عیدیتو دادم بماند که شوهرم بهش عیدیم میده

حالا مادر شوهرم به من چی داده عیدی یه هفته پیش یه سر رفتیم سمتشون کار داشتیم شوهرم گفت یه سر بریم بز ...

من که راضی نیستم اندازه یه دونه گندم واسش خرج کنه چطور تو بدبختی و نداری ما زن زندگیم وقتی پول دسش ون میاد مادرشون واجب میشه انقدر حرص اینچیزارو خوردم که خودم مریض،شدم

گناه من سادگی بود .