2777
2789
بنظرم چیز عجیبیه در کل اگ همین یه علامتو داری روش حساب نکن

همین یکی نیس.. 

سینه هام عین سنگ شده و دردناک شده از ی هفته پیش کمردر پریود دارم امروز صبح هم ک بیدار شدم حالی عیجیبی داشتم نمیشد بهش گف حالت تهوع معدم یجوری بود بی تجربه بود برام و دوروز بود همش شورتم بی دلیل خیس میشد ترشح های شفاف و آبکی 

و کاش عزیزم اگر به غم مبتلا شدی، پناهی هم داشته باشی...❤️‍🩹

بیبیچک چرا نمیزنی

فقط 10 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

صبح زدم منفی بود

پس منفیا

فقط 10 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بیشتر ببینید
چشم😂اما گوگلو چبکار کنم؟

گوگلم باور نکن😂

منم مثل شما بودم بعد پیش ماما که رفتم می‌گفت اصلا نباید باور کنی فضای مجازی رو ببین 

mama.naaz

این ماما داخل اینستاس رایگان مشاوره میده منو خیلی کمک می‌کنه همیشه بهش پیام بده ببین چی میگه 

گوگلم باور نکن😂منم مثل شما بودم بعد پیش ماما که رفتم می‌گفت اصلا نباید باور کنی فضای مجازی رو ببین ...

فداشتمم مرسی لطف بزرگی کردی🫂🫀

ببین از صب فقط در حد ترشح بوده اصن رو پد نمیومد با دستمال مشخص میشد الان چند قطره از ظهر روی پد اومد ...

بایدصبرکنی معلوم نمیشه

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه 😎

گوگلم باور نکن😂منم مثل شما بودم بعد پیش ماما که رفتم می‌گفت اصلا نباید باور کنی فضای مجازی رو ببین ...

چندتا پیج اورد نمیدونم کدومه 🥲کاش شات بدی