2777
2789
عنوان

شوهراتون بهتون شک دارن ❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 61102 بازدید | 957 پست

درسته قراره خورده بشم ولی خب دلیلش اینه قبل ازدواج باهم دوست بودن 

دوتا از دوستام همین مشکل رو دارن 

عمومم ک با زنش دوست بود همینجوره 

❌لطفا درخواست دوستی ارسال نکنید ❌

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درسته قراره خورده بشم ولی خب دلیلش اینه قبل ازدواج باهم دوست بودن دوتا از دوستام همین مشکل رو دارن ع ...

حتی یکبار هم این رفتار هارو نداشته . حتی گفتم بیرون میخواییم بریم به خصوص مهمونی سمت عمو و عمه های شوهرم همیشه تاکید داره ک شدیدا تیپ بزنم و از،طلاهام استفاده کنم و لباسای گرون بپوشم و شیک ارایش کنم چون اونا همشون خیلی پولدارن و خیلی ب خودشون میرسن . 

عزیزم جون خودتو و بچه تو بردار فقط فرارررر کنمن الان ۲۰ سالمه مادر من ۱۰ سال پیش جای شما بود به امید ...

پس منم اینطوری میشم

من از روز نامزدیم حماقت کردم

شب که مراسم تموم شد خانما یه اتاق خوابیدن اقایون تو هال

بهم پیام داد تو تلگرام گفت تو یه دروغگویی

چشام داشت درمیومد چی گفتم مگه

گفت تو بمن گفتی همراه اول نتش انتن نمیده خونتون پس چرا میده

حماقت مردم ادامه دادم گفتم ابروم میره تو فامیل میگن نامزش جاش گذاشت رفت بینیم مشکلش چی بود

رنج دانستن دمار از جان انسان میبردخوشبحال بی خیالان،جاهلان ،خوش باوران….سوال پزشکی داشتین پاسخگوهستم…اما مشاوره کنکور نه🙃هرکی ازم سوال پرسید جواب گرفت برا دوتا دسته گلام ارزو سلامتی کنه و یه صلوات بفرسته براشون برای ظهوراقا هم یه صلوات جمعا سه صلوات❤️🙏🏻🌺

بیشتر ببینید

چقد دیگه بعضیاتون از اونور بوم افتادین چه زندگیه که ۱۲ شب بری بیرون شوهرت نپرسه کجا میری شما شوهرتون هر ساعتی از شبانه روز بره بیرون ازش نمیپرسین کجا میره؟

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

بیشتر ببینید
یعنی چی خودشون تصمیم بگیرن؟ شما میگی همه حق بچه دار شدن دارن و به خودشون ربط داره موقعی به خودشون ر ...

عزیزم با نمیدونی یاخودتو زدی ب نفهمی 

بهترین مادرا هم که ب بچه‌اش تربیت درست میده و.. میاد بچه آینده ی چی در میاد ک انتظارشو نداری 

اینو با چه پیشبینی و تحقیقی گفتی که بچه ای که با همکلاسی‌اش دعوا می‌کنه مادرش بده از عصبی بودن فقیر بودن مادرشه؟!

اصولا ادم سالم دوست داره خودش و همسرش و عزیزانش زیباترین ورژن خودشون باشن و مرتب نه اونی که بگه چون ...

گاهی وقتا گیر دادن مرد هم بیهوده نیس حل شاید دوست نداره زنش جلف دیده بشه اینجور چیزا طبیعت مرده احساس میکنم شما فمنیستی همینطوره؟!

این خانوم ها، کسایی هستن که نمیتونن طلاق بگیرن...اینجوری صحبت کردن درباره شون خیلی بی رحمانه ستا کسی ...

مثل من

رنج دانستن دمار از جان انسان میبردخوشبحال بی خیالان،جاهلان ،خوش باوران….سوال پزشکی داشتین پاسخگوهستم…اما مشاوره کنکور نه🙃هرکی ازم سوال پرسید جواب گرفت برا دوتا دسته گلام ارزو سلامتی کنه و یه صلوات بفرسته براشون برای ظهوراقا هم یه صلوات جمعا سه صلوات❤️🙏🏻🌺

بیشتر ببینید
چقد دیگه بعضیاتون از اونور بوم افتادین چه زندگیه که ۱۲ شب بری بیرون شوهرت نپرسه کجا میری شما شوهرتون ...

تاپیکو کامل نخوندم ولی شوهرم هرجا بره بین کارشه پیام میده خودمم ازش نخاستم

فقط 20 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پس منم اینطوری میشممن از روز نامزدیم حماقت کردمشب که مراسم تموم شد خانما یه اتاق خوابیدن اقایون تو ه ...

اونقدر از این اتفاقا افتاده تو زندگی ما اصلا یه چیزایی که مغز سوت میکشه

در اولین فرصت فکراتونو بکنید یه تصمیم اساسی بگیرین

کاش مادر من همون اول جدا میشد تعلل نمیکرد