2777
2789
عنوان

شوهراتون بهتون شک دارن ❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 61102 بازدید | 957 پست

ببین همه اینایی که اومدن نظر دادن و زنهای که خونه نشینن و حیوون یا برده و.. فرض کردن 

عزیزان تا وقتی جای یکی نبودین نظر ندین تا وقتی تو همچین خانواده و خونه هایی بزرگ نشدین نظر ندین مگه یکی شوهرش از همه لحاظ اوکیه یکم بد دله بزاره بره مگه اون بیرون چخبره بچه نیاره ک چی بشه میشینن به بچه آوردن یا نیاوردن مردمم هم دخالت میکنین و میگین رابطه داشته باش نداشته باش بچه بیار با نیار 

خیلیا هستن از شهرستان و.. هستن اینجور چیزا ک ب گفته بگی عده روشنفکریه رواج پیدا نکرده تو خیلی شهرستان شهر و.. ها

مردم و از زندگیش سرد نکنید

چه بخوای چه نخوای مرد راضی نباشه ، زنش رو راحت میتونه محدود کنه و قانونمون این اختیار رو کاملا به سو ...

چطوری محدود کنه ؟؟؟؟ اجازه نده پاشو از خونه بیرون بذاره و قانون هم اینو تایید کنه ؟ اجازه نده بره سرکار و قانون هم اینو تایید کنه ؟ میتونم بپرسم شغلتون چیه

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

والا اینجا نمیشه چیزی گفت چون هرچی بگی یه حرفی دارن...

آدمی که انتخاب درست بکنه دیگه این حاشیه ها وجود نداره

این خودشون هستن عذاب میکشن نه ماها

من این میدونم ازدواج با آدم شکاک عین انداختن تو انفرادی هستش و هیچ کاری طرف نمیتونه بکنه و اخر باید طرف تیمارستان بره تا خوبش کنن

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....

دقیقا در مپرد کدوم قسمت بحث کنیم؟چون منم اینارو از کتاب اوردم و ۲تا وکیل هم در خانواده داریم.

بحث کنیم ؟؟؟؟ من الان سرکارم واقعا هم سرم شلوغه نمیدونم چرا این تاپیک رو زدم پربازدید شد آنقدر نوتیف میاد برام . 

همون قانونی ک نوشته انتخاب محل سکونت با مرده یه قانون تکمیلیه . یعنی میشه خلافش شرط کرد یعنی انتخاب محل سکونت با زن باشه . اگه این اختیار با مرد باشه هم قرار نیست زن رو ببره تو یه طویله زندانی کنه . متناسب با شان و شخصیت و خانم باید باشه . از لحاظ قانونی خیلی چیزاها ب نفع مرداهاست ولی هیچ جایی زن رو محدود نکرده خونه نشین کنه ب اسم شکاک بودن وست و پاش رو ببنده . پرونده طلاق با این دلیل شک های بی مورد هم زیاد دیدم 

پول ندارید بچه بیارید شوهر شکاک هم دارید بچه بیارید کلا بچه بیارید الان خوبه؟

عزیز ببین کاربریت و دوس داشتم از اول جسارت نشه

ولی تا جای کسی زندگی نکردی تربیت ندیدی بزرگ نشدی جای کوچیک زندگی نکردی همون (شهرستان و..)سعی کن برا مردم تعیین تکلیف نکنین بزارین حداقل بچه آوردن و نیاوردن رو خودشون تصمیم بگیرن

نظر همه یکی نیس شرایط مالی همه یکی نیس شوهرا همه یکی نیس شکاک داریم بدبخت داریم معتاد داریم خلافکار داریم ارازل داریم خیانتکار داریم بی پول داریم همه نوع انسان داریم دیگه ما نمیتونم بگیم چون بین این همه شوهرت شکاکه برو طلاق وسلام 

اف شدی دوست عزیز؟ توضیح میدادین رفتین کتاب قانون و حقوق رو باز کنید؟ دیگه من خودم سالها دادگاه بودم ...

من مثل شما برای متن قانون نمیرم کپی پیست کنم همش رو تو ذهنم دارم 😃 موفق باشی 

عزیز ببین کاربریت و دوس داشتم از اول جسارت نشهولی تا جای کسی زندگی نکردی تربیت ندیدی بزرگ نشدی جای ک ...

اوکی طلاق نمیتونه بگیره دیگه سه تا سه تا بچه اوردنش چیه ؟ میخواد بچه عقده ای و نعتاد و خلافکار مثل شوهرش تجویل جامعه بده ؟ 

حالا من که شوهرم اینجوری نیس ولی تا دیروز میگفتین پول ندارین بچه نیارین،الآن شد شوهر شکاک دارین بچه ...

ولی خدایی خب وقتی شوهرت شکاکه بی پوله معتاده دست بزن داره نباید بچه آورد مگه بچه اسباب بازیه؟؟؟

نامه ی به خدا💌خدایاچرا💔  
عزیز ببین کاربریت و دوس داشتم از اول جسارت نشهولی تا جای کسی زندگی نکردی تربیت ندیدی بزرگ نشدی جای ک ...

سلام

شما هم لطفا تا وقتی کامنتهای منو نخوندید قضاوت نکنید 

من نمیگم طلاق 

میگم تا وقتی فقیر هستید بچه اوردن اشتباهه

نمیگم طلاق بگیرید میگم اول فقر رو حل کنید تا بچه محتاج چیزای اولیه نباشه

میگم وقتی توی خانواده آرامش روانی ندارید بچه نیارید 

نمیگم طلاق بگیرید میگم اول دنبال درمان باشید برای مسائل رفتاری 

آیا شما توصیه میکنی یه بچه بی گناه توی یه خانواده که تعادل رفتاری نداره یا توانایی رفع نیاز اولیه بچه رو نداره به دنیا بیاد؟

بقیه کامنت ها رو بخون و ببین افرادی که توی خانواده والد بیمار دارن چه جور زندگی رو تجربه میکنه

بچه درمان نیست

منبع درآمد نیست

بچه بیار درست میشه یه جمله اشتباهه

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

بیشتر ببینید

اینکه بعضی از خانمها دفاع هم میکنن برام عجیب تره مثلا میگه شوهرم نمیذاره با مانتو برم میگن دوستت داره نمیذاره مو رنگ کنم آخی چون دوستت داره نمیذاره آرایش کنم وا خب غیرتیه نمیخواد هر کسی نگات کنه

اتفاقا من جای کوچیک با فرهنگ بسته زندگی میکنم حتی اینجام دیگه این خبرا نیست اون آدمی که واسه زنش تصمیم میگیره و میخواد کنترلش کنه مریضه بعضی خانما هم چاره ای ندارن اینم میدونم ولی دفاع نکنین دیگه بگید آره شوهرت مریضه راهکاری دارین بدین ندارین جوری رفتار نکنین انگار یه چیز عادیه 

مردی که دوستت داره بهت احترام میذاره به رفتارت به عقل و انتخابت به همه چیت میدونه تو هم انسانی توانایی فکر کردن داری حق تصمیم گیری داری

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
بیشتر ببینید
اوکی طلاق نمیتونه بگیره دیگه سه تا سه تا بچه اوردنش چیه ؟ میخواد بچه عقده ای و نعتاد و خلافکار مثل ش ...

نه گلم ببین منظورمو بد برداشت کردی دیگه همه اینا خلافکار و معتاد و شکاک تو ی آدم پیدا بشه که زندگیت نابوده 

و همچنین شکاک داریم تا شکاک ولی من خوشم نمیاد برا مردم تعیین تکلیف کنم من جای اون نیستم زندگی نکردم

چطوری محدود کنه ؟؟؟؟ اجازه نده پاشو از خونه بیرون بذاره و قانون هم اینو تایید کنه ؟ اجازه نده بره سر ...

بله درسته مرد راضی نباشه میتونه چنین حقهایی رو داره متاسفانه.

خود زن باید ضمن عقد قید کنه که مثلا حق طلاق، حضانت، حق درس خوندن و سرکار رفتن، حق مسکن، حق خروج از کشور رو بگیره خیلیا بودن بعد ازدواج نتونستن درس و تحصیلاتشون رو ادامه بدن یا سرکار برن.

باید برن دادگاه کلی دوندگی کنن آیا بشه یا نشه دور و بریای من متاسفانه اینکارو نکردن زندائیم الان با مدرک فوق لیسانس دائیم اجازه نمیده بره سرکار.

☚☜𓊉〖 اسم کاربریم 𝄞 بارون پائیزی〗 𓊈 ❀ ✿ این کاربری مهرماه ③⓪④① واگذار شد ❅متاسفانه امکان تغییر نام کاربری وجود نداشت❉ تا الان خواننده خاموش بودم❈ تاپیکها هم برای بنده نیست❁ برای کاربر قبلیه✺
بیشتر ببینید
بحث کنیم ؟؟؟؟ من الان سرکارم واقعا هم سرم شلوغه نمیدونم چرا این تاپیک رو زدم پربازدید شد آنقدر نوتیف ...

انتخاب محل سکونت باید قبل عقد قید بشه نشه بله با مرده

دیگه کی زنش رو میبره طویله یا محله فاحشه ها یا قاچاقچیا و خلافکارها دیگه اون مرد احتمالا مشکل روانی داره باید به سلامت عقلش شک کرد.

دیگه در این مورد هم قانون میگفت حق با شوهر هست دیگه هیچی 

☚☜𓊉〖 اسم کاربریم 𝄞 بارون پائیزی〗 𓊈 ❀ ✿ این کاربری مهرماه ③⓪④① واگذار شد ❅متاسفانه امکان تغییر نام کاربری وجود نداشت❉ تا الان خواننده خاموش بودم❈ تاپیکها هم برای بنده نیست❁ برای کاربر قبلیه✺
بیشتر ببینید