2777
2789
عنوان

ديشب درحال خاب بیداری چیز عجیبی شنیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 23 پست
من امروز تو اشپزخونه در حالی که هیچکس طبق معمول خونه نبود یه صدای ارومی رو از پشتم شنیدم که میگفت فر ...

ن بمن با آرامش میگفتن چشام نیمه بسته بود

🌳🌷☘️🌿🌷🌳
چی میگن ب تو😅

به من اینجوری نمیگن😂

یبار یک و نیم شب بود تازه میخواستم بخوابم یذره گیج خواب بودم صدای یکی رو شنیدم میگفت کاره خوبی کردی 🥲 چیزای خیلی نامفهوم

خیلی خسته باشم خیلی می‌شنوم توهم میزنم 🫡🫡

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

بامن تو خاب حرف میزنن .. ندیدم هیچوقت ازمن خوششون بیاد انگار ینفر ک خییلییی منو دوصداره بشون گفته مراقبش باشید این عزیز منه ولی مراقبت کردنه دلی نیس .. شبو روز فک میکنم خدا من چکار کردم از من خوششون نمیاد 😢

یا خدا 😐 حالا فردا نرو جایی خواهر امتحانش ک ضرر نداره

من عین این اتفاقو چند سال پیشم برام افتاده یه شب خونه مامانبزرگم بودیم بعد نصف شب من رفتم دستشویی بعد تو حیاط که نگا اسمون ک میکردم انگار یکی زیر گوشم میگفت فردا همراهشون نرو 😐 منکه فرار کردم در لحظه

ولی فرداش با دختر عمو و‌‌.. رفتیم پارک همچین تاب خورد به پیشونیم که دستم پر خون بود 

حالا فردام من باید سه جای مهم برم کدوم یکی از این جاها قراره بگا برم خدا میدونه🥲

من اومدم زندگی کنم ، جز خدا با این کوفتیا سکته میکنم🦋🪦
من عین این اتفاقو چند سال پیشم برام افتاده یه شب خونه مامانبزرگم بودیم بعد نصف شب من رفتم دستشویی بع ...

برگاااممممم 😵😵 فرشته نگهبانت بوده ما همون فرشته نگهبان داریم عاخه .. اولویت برات نرفتن باش ولی اگه مهمه حتمن صدقه بنداز ایت الکرسی با چارقل بخون ایشالا چیزیت نمیشه 🌱