یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
بخاطر همون شایعه خودکشی دختره؟؟ که روز تولدش بوده؟ چه اتفاقی براش افتاده
میگن چون سوهیون 27 سالگی با دختر زیر سن قانونی بوده 15 سالش بوده سه رون پس سو هیون پدوفیل محسوب میشه باید مجازات بشه 😂😂در حالی که رابطشون دوطرفه بوده و تا 6 سال که باهم بودن کسی چیزی نمیگفت حتی خانواده دختره الان که دختره خودکشی کرده سر یه قضیه دیگ همه به سوهیون هیت میدن الکی حتی خانواده دختره که البته دنبال پول هستند معلومه
من میشینم موهای بلندم و صافم رو دوباره صاف میکنم دیگ صاف کردن دهن تو که کاری نداره برام😀🤞
اگه نمیشناسیش سریال افسانه ماه و خورشید رو دیدی؟کیم سوهیون پادشاه بود پارسال هم تو ملکه اشک ها بازی کرد
انگار با یه دختر زیر سن قانونی 6 سال توی رابطه بوده و بعدش ولش کرده سر جریان تصادف دختره هم بهش 700 میلیون وون داده و برای بازپردخت تحت فشارش گذاشته تا حدیکه دختره روز تولد کیم سوهیون خودکشی کرده الان هم خانواده دختره همه چی رو اشکار کردن و مردم کیم سوهیون رو بایکوت کردن و سریالش متوقف شده/پرادا و کلی برند دیگه باهاش قطع همکاری کردن
اره بخدا معلوم نیست واقعیت چیه حتی اگه 15 هم بودن باشه ربطی به خودکشی سه رون ندارع چون با هم کات کردن بودند خیلی وقت پیش هم این که سه رون بخاطر حال رو حی خودش که تو کافه کار میکرد و هیت های مردم و از بازیگری کنار گذاشته شده بود خودکشی کرد ربطی به سوهیون نداره اصلا
من میشینم موهای بلندم و صافم رو دوباره صاف میکنم دیگ صاف کردن دهن تو که کاری نداره برام😀🤞